Garisan pemotongan

Garisan pemotongan yang terdapat di kedai taman kami sangat senang dengan ketahanan yang sangat baik dan nisbah kualiti-harga yang tidak dapat ditandingi. Anda akan membelinya dengan penghantaran rumah yang berpatutan di sini - yang perlu anda lakukan ialah memilih saiz yang sesuai dan menambahkan produk ke troli. Ini tidak mungkin lebih mudah!

Sekiranya anda ingin menukar garis pemotongan lebih jarang, garis pemangkas Rumput Square 3 mm - 15 m akan memenuhi keperluan anda. Anda boleh menggunakannya dengan pemangkas rumput elektrik dan elektrik. Kami juga menawarkan garis memotong 2,4 mm persegi dan garis memotong 3 mm bulat dalam pakej 10-m. Garisan pemotongan kami untuk pemangkas rumput bertenaga pembakaran kuat, tajam dan elastik. Mereka tidak haus walaupun memotong rumpai dengan batang lignified. Produk ini sentiasa memastikan pemotongan yang cekap, bersih, cepat. Untuk memberikan anda kualiti profesional, semua produk yang terdapat di kedai kebun kami berasal dari rakan terkenal dengan siapa kami telah bekerjasama selama bertahun-tahun. Pesan garisan memotong dengan harga yang mampu dimiliki oleh semua orang!

Kami sentiasa memperluas pelbagai mengikut kehendak dan permintaan pelanggan kami. Nantikan tawaran terbaru kami untuk mengetahui mengenai pendatang baru di bahagian perkakas Garden. Manfaatkan tawaran istimewa, penjualan dan potongan untuk pelanggan tetap. Menjaga kebun anda akan menjadi lebih mudah, lebih murah dan memuaskan dengan produk kami - lihat sendiri!