• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

leer

Den manuelle le forbliver populær, selv som mekaniske værktøjer vinder mere og mere popularitet i dag. Den er uundværlig i mange situationer. En regelmæssigt serviceret le vil tjene sin ejer i mange år.

Vi har samlet produkter af premium kvalitet i forskellige længder i vores Le-afdeling. En håndle tilbyder en simpel løsning, der er ideel til at rydde op og udføre nødvendige pleje foranstaltninger. Den viser sig at være uundværlig ikke kun i landbruget, men også i frugtavl, skovbrug og hjemmehaver. Intet kan matche en les ydeevne på skråninger, grøfter og vandreservoirer.

Håndbetjente le kan anvendes med succes overalt, hvor støjende forbrændingsdrevne værktøjer ikke kan anvendes, og hvor der ikke er mulighed for at tilslutte elektriske trimmere til en strømkilde. Den miljøvenlige side af en manuel le kan ikke undervurderes. Den udsender ikke udstødningsgasser, lader små dyr slippe væk og er derfor perfekt egnet til alle, der bekymrer sig om naturen og lokale økosystemer i særdeleshed. Disse le maler ikke græsset, hvilket forhindrer ukrudt i at sprede sig. Græs slået med en traditionel le er hverken malet eller tærsket, hvilket giver fremragende materiale til dyrefoder. Der er også et gyldigt økonomisk argument. Manuelle le er ikke kun billigere at købe, men deres service og vedligeholdelse kræver ikke betydelige udgifter, i modsætning til forbrændingsdrevne alternativer.

Tag hensyn til længden og bredden af leen, juster den til din højde, når du vælger en. Mindre blade anbefales til mindre erfarne brugere. Materialet, som en le er lavet af, er også afgørende – husk, at smedede blade er det langt bedste valg. De kan håndtere tætte tuer og endda buske, hvor elektriske og forbrændingsdrevne værktøjer ville have givet op for længe siden. Konservation af leen involverer hamring – udjævning af overfladen – og skærpning med en slibesten. Undgå at opbevare le i fugtige rum for at forhindre korrosion.

Du vil finde manuelle le af fremragende kvalitet og holdbarhed fra anerkendte producenter i vores havebutik. Denne kombination af faktorer sikrer de købte værktøjers levetid.

Udnyt vores tilbud, og du vil aldrig fortryde det. Et bredt udvalg af produkter i forskellige kategorier venter på dig her til ekstremt konkurrencedygtige priser. Afgiv en ordre, og pakken vil være ved din dør på ingen tid. Vi inviterer dig venligt til at gennemse vores tilbud!