• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen die lang meegaan

Langdurige meststoffen stellen u in staat het aantal verzorgingsmaatregelen te verminderen, terwijl u tegelijkertijd uitstekende plantproductiviteit, overvloedige bloei en krachtige plantenkracht behoudt. Producten in deze categorie zijn meestal verkrijgbaar in de vorm van granulaat bedoeld om over de grond te strooien. De formule van langdurige meststoffen is zo ontwikkeld dat ze langzaam en geleidelijk oplossen in vochtigheid en kleinere hoeveelheden mineralen in de grond vrijgeven. Deze groep producten elimineert het risico van overbemesting en plotselinge veranderingen in de chemische samenstelling of pH-waarde van de grond. Eén toepassing van langdurige meststof is voldoende voor 3 tot 6 maanden, afhankelijk van de kenmerken van het specifieke product.

Onze online winkel biedt producten aan van gerenommeerde fabrikanten en merken zoals Biopon, Target, Substral en Zielony Dom. We moedigen u aan om de gemakkelijk aan te brengen "100 dni" (100 dagen) Langdurige Gazonmeststof of de EXTRA Langdurige Osmocote Gazonmeststof aan te schaffen. Deze producten maken een geleidelijke, evenwichtige voeding van het gazon eenvoudig.

Ook beschikbaar in ons assortiment zijn betrouwbare, uitzonderlijke langdurige meststoffen voor altijd hongerige blauwe bessen, tomaten, komkommers, kruiden, zieke en bruine naaldbomen, kieskeurige en stekelige rozen, evenals overvloedig bloeiende en daarom bijzonder veeleisende balkonplanten. Als u meststof nodig heeft voor uw kamerplanten, kies dan voor meststofstaven met langdurige werking die slechts om de zes maanden hoeven te worden aangebracht.

We bieden ook langdurige herfst- en universele meststoffen aan om alle soorten tuinplanten aan te vullen. Neem een ​​nauwere blik op de onderstaande lijst om te zien wat we voor u hebben voorbereid. Mis onze concurrerende prijzen, fantastische speciale aanbiedingen en gratis bezorgoptie niet langer. We nodigen u van harte uit om te winkelen in onze online winkel, waar u de beste thuis- en tuinplantmeststoffen zult vinden.

13.10
15.04