• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte cu Acțiune Prelungită

Îngrășămintele cu acțiune prelungită vă permit să reduceți numărul măsurilor de îngrijire, menținând în același timp o productivitate excelentă a plantelor, o înflorire bogată și vigurozitatea acestora. Produsele din această categorie sunt cel mai adesea disponibile sub formă de granule destinate distribuirii pe sol. Formula îngrășămintelor cu acțiune prelungită a fost dezvoltată astfel încât să se dizolve lent și treptat în umiditate și să elibereze doze mai mici de minerale în sol. Această grupă de produse elimină riscul de supraîngrășare și schimbările bruște ale compoziției chimice sau a valorii pH-ului solului. O singură aplicare a îngrășămintelor cu acțiune prelungită este suficientă pentru 3 până la 6 luni, în funcție de caracteristicile produsului specific.

Magazinul nostru online oferă produse de la producători și mărci renumite, precum Biopon, Target, Substral și Zielony Dom. Vă încurajăm să cumpărați îngrășămintele pentru gazon cu acțiune prelungită "100 dni" (100 de zile) sau îngrășământul pentru gazon EXTRA cu acțiune prelungită Osmocote, ușor de aplicat. Aceste produse facilitează hrănirea graduală și echilibrată a peluzei.

De asemenea, în selecția noastră găsiți îngrășămintele cu acțiune prelungită de încredere și excepționale pentru afini, roșii, castraveți, plante aromatice, conifere uscate și bolnave, trandafiri pretentioși și înțepători, precum și pentru plantele de balcon care înfloresc abundent și, prin urmare, sunt foarte exigente. Dacă aveți nevoie de îngrășăminte pentru plantele de interior din ghivece, optați pentru batoanele cu performanțe extinse care trebuie aplicate doar o dată la șase luni.

Oferim, de asemenea, îngrășăminte de toamnă cu acțiune prelungită și universale pentru a completa toate tipurile de plante de grădină. Aruncați o privire mai atentă la lista de mai jos pentru a vedea ce v-am pregătit. Nu ratați prețurile competitive, ofertele speciale fantastice și opțiunea de livrare gratuită. Vă invităm cu drag să cumpărați din magazinul nostru online, unde veți găsi cele mai bune îngrășăminte pentru plantele de acasă și de grădină.