Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Дуготрајна ђубрива

Дуготрајна ђубрива омогућавају вам да смањите број мера неге, истовремено одржавајући изврсну продуктивност, обилно цветање и велику снагу ваших биљака. Производи из ове категорије су најчешће доступни у облику гранулата намењеног за емитовање преко земље. Формула дуготрајног ђубрива припремљена је онако како би се полако, постепено растварала у влажности и испуштала мање дозе минерала у земљиште. Ова група производа елиминише ризик од прекомерне оплодње и нагле промене хемијског састава или пХ вредности тла. Једна примена дуготрајног ђубрива била би довољна за 3 до 6 месеци, у зависности од карактеристика одређеног производа.

Наша интернет продавница нуди производе реномираних произвођача и брендова као што су Биопон, Таргет, Субстрал и Зиелони Дом. Саветујемо вам да купите дуготрајно ђубриво за травњак које се лако примењује (100 дана) или ЕКСТРА дуготрајно осмокотско ђубриво за травњак - ови производи чине постепено, уравнотежено храњење травњака врло једноставним.

Стално су у нашој понуди такође поуздана, величанствена, дуготрајна ђубрива за увек гладне боровнице, парадајз, краставце, зачинско биље, браон и болесне четинари, избирљиве и бодљикаве руже, као и обилно цветајући, а самим тим и посебно захтеван балкон биљке. Ако вам затреба ђубриво за биљке у саксији, одаберите штапиће за ђубриво продужених перформанси које треба наносити само сваких шест месеци.

Такође нудимо дуготрајно јесенско и вишенаменско ђубриво за допуну свих врста вртних биљака. Погледајте ближе листу испод и погледајте шта смо припремили за вас. Не опирајте се више конкурентним ценама, сјајним специјалним понудама и опцији бесплатне доставе. Љубазно вас позивамо да купујете у нашој интернет продавници која нуди најбоља ђубрива за биљке за дом и башту.

Nema proizvoda u ovom odeljku