• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Дуготрајна ђубрива

Дуготрајна ђубрива омогућавају вам да смањите број мера неге, истовремено одржавајући изврсну продуктивност, обилно цветање и велику снагу ваших биљака. Производи из ове категорије су најчешће доступни у облику гранулата намењеног за емитовање преко земље. Формула дуготрајног ђубрива припремљена је онако како би се полако, постепено растварала у влажности и испуштала мање дозе минерала у земљиште. Ова група производа елиминише ризик од прекомерне оплодње и нагле промене хемијског састава или пХ вредности тла. Једна примена дуготрајног ђубрива била би довољна за 3 до 6 месеци, у зависности од карактеристика одређеног производа.

Наша интернет продавница нуди производе реномираних произвођача и брендова као што су Биопон, Таргет, Субстрал и Зиелони Дом. Саветујемо вам да купите дуготрајно ђубриво за травњак које се лако примењује (100 дана) или ЕКСТРА дуготрајно осмокотско ђубриво за травњак - ови производи чине постепено, уравнотежено храњење травњака врло једноставним.

Стално су у нашој понуди такође поуздана, величанствена, дуготрајна ђубрива за увек гладне боровнице, парадајз, краставце, зачинско биље, браон и болесне четинари, избирљиве и бодљикаве руже, као и обилно цветајући, а самим тим и посебно захтеван балкон биљке. Ако вам затреба ђубриво за биљке у саксији, одаберите штапиће за ђубриво продужених перформанси које треба наносити само сваких шест месеци.

Такође нудимо дуготрајно јесенско и вишенаменско ђубриво за допуну свих врста вртних биљака. Погледајте ближе листу испод и погледајте шта смо припремили за вас. Не опирајте се више конкурентним ценама, сјајним специјалним понудама и опцији бесплатне доставе. Љубазно вас позивамо да купујете у нашој интернет продавници која нуди најбоља ђубрива за биљке за дом и башту.

Nema proizvoda u ovom odeljku