• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Tartós műtrágyák

A tartós műtrágyák lehetővé teszik, hogy csökkentse az ápolási intézkedések számát, miközben megőrzi a kiváló termelékenységet, a bőséges virágzást és a növények nagy lendületét. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek leggyakrabban a földön sugárzott granulátum formájában kaphatók. A tartós műtrágyák képlete úgy lett elkészítve, ahogy lassan, fokozatosan feloldódnak a páratartalomban, és kisebb adag ásványi anyagot juttatnak a talajba. Ez a termékcsoport kiküszöböli a túlzott megtermékenyítés és a talaj kémiai összetételének vagy pH-értékének hirtelen megváltozásának kockázatát. A tartós műtrágya egy adagja egy adott termék tulajdonságaitól függően 3-6 hónapig elegendő.

Online áruházunk olyan neves gyártók és márkák termékeit kínálja, mint a Biopon, a Target, a Substral és a Zielony Dom. Javasoljuk, hogy vásárolja meg a könnyen felhordható „100 dni” (100 nap) tartós gyeptrágyát vagy az EXTRA tartós Osmocote gyeptrágyát - ezek a termékek nagyon megkönnyítik a gyep fokozatos, kiegyensúlyozott táplálását.

Választékunkban folyamatosan megtalálhatók az állandóan éhes áfonya, paradicsom, uborka, gyógynövények, barnuló és beteg tűlevelűek, válogatós és tüskés rózsák, valamint a bőségesen virágzó, ezért különösen igényes erkélyek megbízható, csodálatos tartós műtrágyái. növények. Ha szüksége lenne otthoni cserepes növényi műtrágyára, válasszon hosszabb teljesítményű műtrágya rudakat, amelyeket csak félévente kell kijuttatni.

Mindenféle kerti növény kiegészítésére kínáljuk a tartós őszi és minden célra szolgáló műtrágyákat is. Nézze meg közelebbről az alábbi listát, és nézze meg, mit készítettünk Önnek. Ne álljon ellen a versenyképes áraknak, a nagyszerű akcióknak és az ingyenes szállítás lehetőségének. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy vásároljon a legjobb házi és kerti növényi műtrágyákat kínáló online áruházunkban.