• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tartós Műtrágyák

A tartós tápanyagok lehetővé teszik, hogy csökkentsd a gondozási intézkedések számát, miközben kiváló növénytermelékenységet, bőséges virágzást és erős növényi élőerőt tartasz fenn. Ennek a kategóriának a termékei leggyakrabban granulátum formájában állnak rendelkezésre, amelyeket a talajra szórunk. A tartós tápanyagok formula úgy van kialakítva, hogy lassan és fokozatosan oldódik fel a nedvességben, kisebb mennyiségű ásványi anyagot szabadítva fel a talajba. Ez a termékcsoport megszünteti a túlgödözés kockázatát, valamint a talaj kémiai összetételének vagy pH-értékének hirtelen változásait. A tartós trágya egy alkalmazása elegendő 3-6 hónapig, a konkrét termék jellemzőitől függően.

Online áruházunkban olyan neves gyártók és márkák termékeit kínáljuk, mint például a Biopon, a Target, a Substral és a Zielony Dom. Arra ösztönzünk, hogy vásárolják meg az könnyen használható "100 dni" (100 nap) Hosszan tartó gyeptrágyát vagy az EXTRA Hosszan tartó Osmocote gyeptrágyát. Ezek a termékek lehetővé teszik a fű egyenletes és kiegyensúlyozott táplálását.

Választékunkban megtalálhatók a megbízható, kivételes hosszan tartó trágyák az örökké éhes áfonyák, paradicsomok, uborkák, gyógynövények, hervadt és beteg tűlevelűek, válogatós és tüskés rózsák, valamint a bőségesen virágzó, így különösen igényes erkélynövények számára. Ha szükséged van otthoni cserépedények trágyázására, válassz hosszú ideig ható trágyarúdakat, amelyeket csak hat havonta kell felvinni.

Továbbá kínálunk hosszan tartó őszi és univerzális trágyákat mindenféle kertnövény kiegészítésére. Tekintsd meg közelebbről az alábbi listát, és nézd meg, mit készítettünk neked. Ne hagyd ki versenyképes árainkat, fantasztikus különleges ajánlatainkat és ingyenes szállítási lehetőségünket. Szeretettel várunk online áruházunkban, ahol a legjobb otthoni és kertészeti növénytrágyákat találod.