Baja tahan lama

Baja tahan lama membolehkan anda mengurangkan bilangan langkah penjagaan, sambil mengekalkan produktiviti yang sangat baik, mekar yang banyak dan semangat tanaman anda. Produk dari kategori ini paling sering tersedia dalam bentuk butiran yang bertujuan untuk penyiaran di atas tanah. Rumusan baja tahan lama telah disiapkan dengan cara perlahan-lahan, secara beransur-ansur larut dalam kelembapan dan melepaskan dos mineral yang lebih kecil ke tanah. Kumpulan produk ini menghilangkan risiko pemupukan berlebihan dan perubahan mendadak komposisi kimia atau nilai pH tanah. Satu penggunaan baja tahan lama akan mencukupi selama 3 hingga 6 bulan, bergantung pada ciri produk tertentu.

Kedai dalam talian kami menawarkan produk dari pengeluar dan jenama terkenal seperti Biopon, Target, Substral dan Zielony Dom. Kami menggalakkan anda membeli "100 dni" (100 hari) Baja Rumput Tahan Lama yang mudah digunakan atau Baja Rumput Osmocote Tahan Lama EXTRA - produk ini menjadikan khasiat rumput secara beransur-ansur dan seimbang.

Pilihan yang selalu ada dalam pilihan kami juga adalah baja tahan lama yang boleh dipercayai dan mengagumkan untuk blueberry, tomato, timun, ramuan, konifer yang berwarna coklat dan sakit, bunga ros dan mawar berduri, serta balkoni yang sangat mekar dan sangat menuntut tanaman. Sekiranya anda memerlukan baja tanaman periuk rumah, pilih batang baja berprestasi panjang yang hanya perlu digunakan setiap enam bulan.

Kami juga menawarkan baja musim luruh dan serba guna untuk menambah semua jenis tanaman kebun. Lihat senarai di bawah dengan lebih dekat dan lihat, apa yang telah kami sediakan untuk anda. Jangan menolak harga yang kompetitif, tawaran istimewa yang hebat dan pilihan penghantaran percuma lagi. Kami mengalu-alukan anda untuk berbelanja di kedai dalam talian kami yang menawarkan baja tanaman rumah dan kebun terbaik.

There are no products in this section