Langvarig gjødsel

Langtidsvirkende gjødsel gjør det mulig for deg å redusere antall pleietiltak samtidig som du opprettholder utmerket planteproduktivitet, rik blomstring og robust plantevitalitet. Produkter i denne kategorien er vanligvis tilgjengelige i form av granulater beregnet for spredning over jorden. Formelen for langtidsvirkende gjødsel er utviklet slik at de langsomt og gradvis løser seg opp i fuktighet og frigjør mindre mengder mineraler til jorden. Denne gruppen av produkter eliminerer risikoen for overgjødsling og plutselige endringer i jordens kjemiske sammensetning eller pH-verdi. Én påføring av langtidsvirkende gjødsel er tilstrekkelig i 3 til 6 måneder, avhengig av egenskapene til det spesifikke produktet.

Nettbutikken vår tilbyr produkter fra anerkjente produsenter og merker som Biopon, Target, Substral og Zielony Dom. Vi oppfordrer deg til å kjøpe den enkle å påføre "100 dni" (100 dager) Langtidsvirkende gressplen gjødsel eller den EKSTRA Langtidsvirkende Osmocote gressplen gjødsel. Disse produktene gjør gradvis og balansert næring av plenen enkelt.

Også tilgjengelig i vårt utvalg er pålitelige og eksepsjonelle langtidsvirkende gjødsel for alltid sultne blåbær, tomater, agurker, urter, syke og brune bartrær, kresne og taggete roser, samt rikelig blomstrende og derfor spesielt krevende balkongplanter. Hvis du trenger gjødsel for dine hjemmeplanter i potter, velger du forlengede gjødselstenger som bare må påføres hver sjette måned.

Vi tilbyr også langtidsvirkende høst- og universalgjødsel for å supplere alle typer hageplanter. Ta en nærmere titt på listen nedenfor for å se hva vi har forberedt for deg. Ikke gå glipp av våre konkurransedyktige priser, fantastiske spesialtilbud og muligheten for gratis levering lenger. Vi inviterer deg hjertelig til å handle i vår nettbutikk, der du vil finne de beste hjemme- og hageplanlgjødselproduktene.