• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Långvariga gödningsmedel

Långvariga gödselmedel gör det möjligt för dig att minska antalet skötselåtgärder samtidigt som du bibehåller utmärkt produktivitet, riklig blomning och kraftig växtkraft hos dina växter. Produkter i denna kategori är vanligtvis tillgängliga i form av granuler avsedda att spridas över marken. Formeln för långvariga gödselmedel har utvecklats så att de långsamt och gradvis löses upp i fuktighet och frigör mindre mängder mineraler i jorden. Denna grupp av produkter eliminerar risken för övergödsling och plötsliga förändringar i jordens kemiska sammansättning eller pH-värde. En applikation av långvarigt gödselmedel är tillräcklig i 3 till 6 månader, beroende på egenskaperna hos det specifika produkten.

Vår onlinebutik erbjuder produkter från kända tillverkare och varumärken som Biopon, Target, Substral och Zielony Dom. Vi uppmanar dig att köpa det lättanvända "100 dni" (100 dagar) Long Lasting Lawn Fertilizer eller EXTRA Long-Lasting Osmocote Lawn Fertilizer. Dessa produkter gör gradvis och balanserad näring av gräsmattan mycket enkel.

Även tillgängliga i vårt urval är pålitliga och exceptionella långvariga gödselmedel för alltid hungriga blåbär, tomater, gurkor, örter, bruna och sjuka barrträd, kräsna och taggiga rosor, samt rikligt blommande och därför särskilt krävande balkongväxter. Om du behöver gödselmedel för dina krukväxter hemma, välj förlängda gödselstavar som bara behöver appliceras var sjätte månad.

Vi erbjuder också långvariga höst- och allroundgödselmedel för att komplettera alla typer av trädgårdsväxter. Ta en närmare titt på listan nedan för att se vad vi har förberett för dig. Missa inte våra konkurrenskraftiga priser, fantastiska specialerbjudanden och möjligheten till gratis leverans längre. Vi välkomnar dig varmt att handla i vår onlinebutik, där du hittar de bästa gödselmedlen för hem- och trädgårdsväxter.