• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Dugotrajna gnojiva

Dugotrajna gnojiva omogućuju vam smanjenje broja mjera održavanja, istovremeno održavajući izvrsnu produktivnost biljaka, bogato cvjetanje i snažnost biljaka. Proizvodi iz ove kategorije obično su dostupni u obliku granula namijenjenih za rasipanje po tlu. Formula dugotrajnih gnojiva razvijena je tako da se polako i postupno otapaju u vlagi i oslobađaju manje količine minerala u tlo. Ova skupina proizvoda eliminira rizik od prekomjernog gnojenja i naglih promjena kemijskog sastava ili pH vrijednosti tla. Jedna primjena dugotrajnog gnojiva dovoljna je za razdoblje od 3 do 6 mjeseci, ovisno o karakteristikama određenog proizvoda.

Naša internetska trgovina nudi proizvode od renomiranih proizvođača i brandova poput Biopona, Targeta, Substrala i Zielony Doma. Potičemo vas da kupite lako primjenjivo "100 dana" dugotrajno gnojivo za travnjake ili EXTRA dugotrajno gnojivo Osmocote za travnjake - ovi proizvodi čine postupno i uravnoteženo hranjenje trave jednostavnim.

Također su dostupna u našem izboru pouzdana i izvanredna dugotrajna gnojiva za uvijek gladke borovnice, rajčice, krastavce, začinsko bilje, smeđe i bolesne četinare, izbirljive i bodljikave ruže, kao i obilno cvjetajuće, stoga posebno zahtjevne, balkonske biljke. Ako vam treba gnojivo za kućne lončanice, odaberite štapiće za produženo djelovanje gnojiva koji se primjenjuju samo svakih šest mjeseci.

Nudimo i dugotrajna jesenska i univerzalna gnojiva za dopunu svih vrsta vrtnih biljaka. Pogledajte pažljivo popis u nastavku i vidjet ćete što smo za vas pripremili. Ne propustite konkurentne cijene, odlične posebne ponude i mogućnost besplatne dostave. Srdačno vas pozivamo da kupujete u našoj internetskoj trgovini, gdje ćete pronaći najbolja gnojiva za kućne i vrtni biljke.