• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Дълготрайни торове

Дълготрайните торове ви позволяват да намалите броя на грижите, като същевременно поддържат отличната продуктивност на растенията, обилното цъфтеж и силата на растенията. Продуктите от тази категория най-често са налични във формата на гранули, предназначени за разпръскване по почвата. Формулата на дълготрайните торове е разработена така, че те бавно и постепенно се разтварят във влага и освобождават по-малки дози минерали в почвата. Тази група продукти елиминира риска от преторюване и внезапни промени в химичния състав или pH стойността на почвата. Едно нанасяне на дълготрайно торене е достатъчно за 3 до 6 месеца, в зависимост от характеристиките на конкретния продукт.

Нашата онлайн магазин предлага продукти от известни производители и марки като Biopon, Target, Substral и Zielony Dom. Поощряваме ви да закупите лесно за прилагане "100 дни" Дълготрайно торене за тревни площи или ДОПЪЛНИТЕЛНО Дълготрайно торене за тревни площи Osmocote - тези продукти правят поетапното и балансирано хранене на тревата много лесно.

Също така в нашия асортимент има надеждни и изключителни дълготрайни торове за винаги гладки черници, домати, краставици, подправки, кафяви и болнави иглолистни дървета, избирателни и бодливи рози, както и обилно цъфтящи и, следователно, особено изискващи балконски растения. Ако имате нужда от тор за къщни растения в саксии, изберете торови стълбчета с продължително действие, които трябва да се нанасят само на всеки шест месеца.

Предлагаме също дълготрайни есенни и универсални торове, които да допълнят всички видове градински растения. Разгледайте внимателно списъка по-долу и вижте какво сме подготвили за вас. Не пропускайте конкурентните цени, страхотните специални оферти и възможността за безплатна доставка. С топло ви каним да пазарувате в нашия онлайн магазин, където ще намерите най-добрите торове за къщни и градински растения.

22.86 лв