• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pitkäikäiset lannoitteet

Pitkävaikutteiset lannoitteet mahdollistavat kasvien hoitotoimenpiteiden määrän vähentämisen samalla kun ylläpidät erinomaista kasvien tuottavuutta, runsasta kukintaa ja vahvaa kasvien elinvoimaa. Tämän kategorian tuotteet ovat yleensä saatavilla rakeina, jotka on tarkoitettu levitettäviksi maan päälle. Pitkävaikutteisten lannoitteiden kaava on kehitetty niin, että ne liukenevat hitaasti kosteudessa ja vapauttavat pienempiä määriä mineraaleja maahan. Tämä tuoteryhmä poistaa ylilannoituksen riskin ja äkilliset muutokset maan kemiallisessa koostumuksessa tai pH-arvossa. Yksi pitkävaikutteisen lannoitteen levitys riittää 3-6 kuukautta, riippuen tietyn tuotteen ominaisuuksista.

Verkkokauppamme tarjoaa tuotteita tunnetuilta valmistajilta ja brändeiltä, kuten Biopon, Target, Substral ja Zielony Dom. Kannustamme sinua hankkimaan helppokäyttöisen "100 dni" (100 päivää) Pitkävaikutteisen nurmikkolannoitteen tai EXTRA Pitkävaikutteisen Osmocote-nurmikkolannoitteen. Nämä tuotteet tekevät nurmikon asteittaisen ja tasapainoisen lannoituksen helpoksi.

Valikoimassamme on myös luotettavia ja poikkeuksellisia pitkävaikutteisia lannoitteita aina nälkäisille mustikoille, tomaateille, kurkuille, yrteille, sairaille ja ruskeille havupuille, valikoiville ja piikikkäille ruusuille sekä runsaasti kukkiville ja siksi erityisen vaativille parvekekukille. Jos tarvitset lannoitetta kotikasveillesi, valitse pitkävaikutteiset lannoitestikut, jotka on levitettävä vain kerran puolessa vuodessa.

Tarjoamme myös pitkävaikutteisia syys- ja monikäyttölannoitteita täydentämään kaiken tyyppisiä puutarhakasveja. Tutustu tarkemmin alla olevaan listaan nähdäksesi, mitä olemme valmistaneet sinulle. Älä jää paitsi kilpailukykyisistä hinnoistamme, upeista erikoistarjouksistamme ja ilmaisesta toimitusvaihtoehdostamme enää. Kutsun sinut lämpimästi ostoksille verkkokaupassamme, josta löydät parhaat koti- ja puutarhalannoitteet.