• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Микоризи

Микоризата е уникален феномен - симбиоза между растения и микроорганизми, които живеят в почвата в коренната им система. Тази съвместност приноси ползи и на двете страни, но нека се фокусираме върху положителния ефект, който тези полезни гъби имат върху жизнеността, продуктивността и устойчивостта на растенията срещу патогенни бактерии и вируси. Рози, рододендри, иглолистни дървета, вечнозелени растения, орхидеи и дори тревни площи, които се допълват с микориза, показват значително по-голяма толерантност към трудни условия за растеж и болести. Те абсорбират повече вода и минерали от почвата, растат по-здраво и изглеждат по-красиво. Преживете разликата сами!

Поръчайте микориза във формата на лесни за прилагане ваксини. Трябва да я приложите само веднъж, за разлика от стандартните торове, тъй като тя не се разлага и не се измива от почвата, непрекъснато хранейки микрофлората й. Представените по-долу ваксини с микориза, както тези за универсално приложение, така и тези, специално предназначени за конкретни растителни видове, са продукти от високо качество, чиято ефективност е била положително тествана. Предлагаме микориза от известни производители като Biopon, Zielony Dom и много други. Изследвайте Универсалната микориза, която гарантира повърхност за абсорбция на корените 1000 пъти по-голяма. Можете да я използвате за плодови дървета, храсти, многогодишни треви и декоративни растения. Нашата гама от продукти продължава да расте, включително Микориза за тревни площи, Микориза за иглолистни дървета, Ваксина с микориза за рози и Ваксина с микориза за рододендри, ерики, боровинки и горска ерика.

Запознайте се с нас по-добре в Garden Seeds Market и инвестирайте в здравето и красотата на растенията си. Ниски цени, достъпна домашна доставка и сезонни разпродажби са основата на нашата оферта. Ще бъдете изненадани колко пари можем да ви помогнем да спестите!