• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Микоризи

Микоризата е уникален феномен - симбиоза на растения и микроорганизми, които живеят в почвата в кореновата си система. Това съжителство носи печалба и на двете страни, но ние се концентрираме върху благоприятните ефекти, които полезните гъби имат върху жизнеността на растенията, продуктивността и устойчивостта към патогенни бактерии и вируси. Розите и рододендроните, иглолистните и вечнозелените растения, орхидеите и дори тревните площи, които са допълнени с микориза, показват значително по-висока толерантност към стресови условия на отглеждане и заболявания. Те абсорбират повече вода и минерали от почвата, развиват се по-обилно и радват със здрав външен вид. Изпробвайте тези продукти и се уверете сами!

Поръчайте микориза под формата на лесни за прилагане ваксини. Трябва да го прилагате само веднъж, тъй като за разлика от стандартните торове, той не се разлага, нито се отмива от почвата, но постоянно подхранва микрофлората си. Представените по-долу ваксини срещу микориза - както универсалните, така и тези, специално предназначени за определени растителни видове - са продукти с първокласно качество, чиято ефективност е положително тествана. Ние предлагаме микориза от известни производители: Biopon, Zielony Dom и много други. Вижте универсалната микориза, която осигурява 1000 пъти по-голяма абсорбираща повърхност на корена. Можете да го използвате за овощни дървета и храсти, многогодишни билки и декоративни растения. Тревата Mycorrhiza, иглолистната Mycorrhiza, Mycorrhiza ваксина за рози и Mycorrhiza ваксина за рододендрони, Heathers, боровинки и Heaths са само няколко представители на нашата постоянно нарастваща селекция от продукти.

Опознайте ни, Пазара на градинските семена, по-добре и инвестирайте в здраве и красив външен вид на вашите растения. Ниските цени, евтината доставка до дома и сезонните продажби принадлежат към стълбовете на нашето предложение. Ще бъдете изненадани, колко пари ще ви позволим да спестите!

Микоризна ваксина - рододендрон - азалия - хедър - боровинка - вереса - -10%
32.48 лв 36.09 лв
Промоцията приключва
Микоризна ваксина за иглолистни и широколистни дървета - -10%
32.90 лв 36.55 лв
Промоцията приключва
Иглолистна микориза - за 5-12 растения - BIOPON® - 250 мл - -10%
36.21 лв 40.23 лв
Промоцията приключва
Микоризна ваксина за рози - -10%
36.45 лв 40.50 лв
Промоцията приключва