Mycorrhizae

Mycorrhiza er et unikt fenomen - en symbiose mellom planter og mikroorganismer som lever i jorden i sine rotsystemer. Dette samarbeidet har fordeler for begge parter, men la oss fokusere på den positive innvirkningen disse gunstige soppene har på planters vitalitet, produktivitet og motstand mot patogene bakterier og virus. Roser, rhododendron, bartrær, eviggrønne planter, orkideer og til og med plener som er supplert med mykorrhiza viser betydelig høyere toleranse for utfordrende vekstforhold og sykdommer. De absorberer mer vann og mineraler fra jorden, vokser mer kraftfullt og viser en sunnere fremtoning. Opplev forskjellen selv!

Bestill mykorrhiza i form av enkelt påførbare vaksiner. Du trenger bare å påføre det én gang, i motsetning til vanlige gjødselmidler, fordi det ikke brytes ned eller vaskes bort fra jorden, og kontinuerlig nærer mikrofloraen. Mykorrhiza-vaksinene som presenteres nedenfor, både de allsidige og de spesielt designet for bestemte plantearter, er førsteklasses produkter som er grundig testet for effektivitet. Vi tilbyr mykorrhiza fra anerkjente produsenter som Biopon, Zielony Dom og mange andre. Utforsk All-Purpose Mycorrhiza, som garanterer en 1000x større absorpsjonsflate for røttene. Du kan bruke den til frukttrær, busker, flerårige urter og prydplanter. Vårt utvalg av produkter fortsetter å vokse, inkludert Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses og Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries og Heaths.

Bli bedre kjent med oss på Garden Seeds Market og invester i helsen og skjønnheten til plantene dine. Lave priser, rimelig hjemlevering og sesongmessige salg er hjørnesteinene i vårt tilbud. Du vil bli overrasket over hvor mye penger vi kan hjelpe deg med å spare!