Mycorrhizae

Mycorrhiza er et unikt fenomen - symbiose av planter og mikroorganismer som lever i jorden i rotsystemet. Dette samlivet gir overskudd til begge sider, men likevel konsentrerer vi oss om de gunstige effektene de nyttige soppene har på plantekraft, produktivitet og motstand mot patogenbakterier og virus. Roser og rododendroner, bartrær og eviggrønne planter, orkideer og til og med plener som er supplert med mycorrhiza viser betydelig høyere toleranse mot stressende vekstforhold og sykdommer. De absorberer mer vann og mineraler fra jorden, utvikler seg rikelig og gleder seg over et sunt utseende. Prøv disse produktene og se selv!

Bestill mycorrhiza i form av enkle vaksiner. Du trenger bare å bruke den en gang, fordi den i motsetning til standard gjødsel ikke spaltes eller blir vasket bort fra jorden, men nærer stadig mikrofloraen. Mycorrhiza-vaksinene som presenteres nedenfor - både de aller formål og de som er spesielt dedikert til bestemte plantearter - er førsteklasses kvalitetsprodukter, hvis effektivitet er testet positivt. Vi tilbyr mycorrhiza fra anerkjente produsenter: Biopon, Zielony Dom og mange andre. Ta en titt på universal mycorrhiza som sikrer 1000 ganger større rotabsorpsjonsoverflate. Du kan bruke den til frukttrær og busker, flerårige urter og prydplanter. Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses og Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries and Heaths er bare noen få representanter for vårt stadig voksende utvalg av produkter.

Bli bedre kjent med oss, Garden Seeds Market, og invester i helsen og det vakre utseendet til plantene dine. Lave priser, billig levering av hjem og sesongmessig salg hører til pilarene i vårt tilbud. Du vil bli overrasket, hvor mye penger vi lar deg spare!