• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Mycorrhiza

Mycorrhiza is een uniek fenomeen - symbiose van planten en micro-organismen die in de bodem in hun wortelsysteem leven. Dit samenwonen levert beide partijen winst op, maar toch concentreren we ons op de gunstige effecten van de nuttige schimmels op de groeikracht, de productiviteit en de weerstand van de plant tegen pathogene bacteriën en virussen. Rozen en rododendrons, coniferen en groenblijvende planten, orchideeën en zelfs gazons die zijn aangevuld met mycorrhiza vertonen een significant hogere tolerantie voor stressvolle groeiomstandigheden en ziektes. Ze nemen meer water en mineralen uit de bodem op, ontwikkelen zich overvloediger en genieten van een gezond uiterlijk. Probeer deze producten uit en overtuig uzelf!

Bestel mycorrhiza in de vorm van eenvoudig toe te passen vaccins. Je hoeft het maar één keer toe te passen, want in tegenstelling tot standaard meststoffen ontbindt het niet en wordt het niet van de grond weggespoeld, maar voedt het constant zijn microflora. De hieronder gepresenteerde mycorrhizavaccins - zowel de vaccins voor alle doeleinden als die speciaal voor bepaalde plantensoorten bedoeld zijn - zijn producten van topkwaliteit waarvan de efficiëntie positief is getest. Wij bieden mycorrhiza aan van bekende producenten: Biopon, Zielony Dom en vele anderen. Bekijk de All-purpose mycorrhiza die zorgt voor een 1000x groter wortelopname-oppervlak. U kunt het gebruiken voor fruitbomen en -heesters, meerjarige kruiden en sierplanten. De Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses en Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries and Heaths zijn slechts enkele vertegenwoordigers van onze steeds groeiende selectie van producten.

Leer ons, de Garden Seeds Market, beter kennen en investeer in gezondheid en mooie uitstraling van uw planten. Lage prijzen, goedkope levering aan huis en seizoensverkoop behoren tot de pijlers van ons aanbod. U zult verrast zijn, hoeveel geld we u zullen toestaan om te besparen!