• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Mycorrhiza

Mycorrhiza is een uniek fenomeen - een symbiose tussen planten en micro-organismen die in de bodem leven binnen hun wortelsystemen. Deze samenwerking heeft voordelen voor beide partijen, maar laten we ons richten op de positieve invloed die deze gunstige schimmels hebben op de vitaliteit, productiviteit en weerstand van planten tegen pathogene bacteriën en virussen. Rozen, rododendrons, naaldbomen, groenblijvende planten, orchideeën en zelfs gazons die worden aangevuld met mycorrhiza vertonen aanzienlijk meer tolerantie voor uitdagende groeiomstandigheden en ziekten. Ze nemen meer water en mineralen op uit de grond, groeien krachtiger en tonen een gezonder uiterlijk. Ervaar het verschil zelf!

Bestel mycorrhiza in de vorm van gemakkelijk aan te brengen vaccins. U hoeft het slechts eenmaal aan te brengen, in tegenstelling tot standaard meststoffen, omdat het niet afbreekt of wegspoelt uit de grond en voortdurend de microflora voedt. De hieronder gepresenteerde mycorrhiza-vaccins, zowel de alles-in-een als die speciaal ontworpen zijn voor bepaalde plantensoorten, zijn hoogwaardige producten die grondig zijn getest op efficiëntie. Wij bieden mycorrhiza aan van gerenommeerde producenten zoals Biopon, Zielony Dom en vele anderen. Verken de All-Purpose Mycorrhiza, die een 1000x groter wortelabsorptieoppervlak garandeert. U kunt het gebruiken voor fruitbomen, struiken, vaste kruiden en sierplanten. Ons assortiment producten blijft groeien, inclusief Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses en Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries en Heaths.

Leer ons beter kennen bij de Garden Seeds Market en investeer in de gezondheid en schoonheid van uw planten. Onze lage prijzen, betaalbare thuisbezorging en seizoensverkopen zijn de pijlers van ons aanbod. U zult verbaasd zijn hoeveel geld we u kunnen helpen besparen!