Mycorrhizae

Mycorrhiza adalah fenomena unik - simbiosis tumbuhan dan mikroorganisma yang hidup di dalam tanah dalam sistem akarnya. Penyatuan ini membawa keuntungan bagi kedua-dua belah pihak, namun kita menumpukan perhatian pada kesan bermanfaat yang dimiliki oleh kulat pada kekuatan tumbuhan, produktiviti dan daya tahan terhadap bakteria dan virus patogen. Mawar dan rhododendron, konifer dan evergreen, anggrek dan juga rumput yang ditambah dengan mikoriza menunjukkan toleransi yang lebih tinggi terhadap keadaan dan penyakit yang menimbulkan tekanan. Mereka menyerap lebih banyak air dan mineral dari tanah, berkembang lebih banyak dan menyenangkan dengan penampilan yang sihat. Cuba produk ini dan lihat sendiri!

Pesan mycorrhiza dalam bentuk vaksin yang mudah digunakan. Anda hanya perlu menerapkannya sekali, kerana bertentangan dengan baja standard, ia tidak terurai atau dihanyutkan dari tanah, tetapi sentiasa menyuburkan mikroflora. Vaksin mikoriza yang disajikan di bawah - baik yang serba guna dan yang khusus untuk spesies tumbuhan - adalah produk berkualiti premium, yang kecekapannya telah diuji secara positif. Kami menawarkan mikoriza dari pengeluar terkenal: Biopon, Zielony Dom dan banyak lagi. Lihat mikoriza Serbaguna yang memastikan permukaan penyerapan akar 1000x lebih besar. Anda boleh menggunakannya untuk pokok buah-buahan dan pokok renek, herba abadi dan tanaman hiasan. The Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses dan Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries dan Heaths hanyalah beberapa wakil dari pilihan produk kami yang semakin berkembang.

Kenali kami, Pasar Benih Taman, lebih baik dan melabur dalam kesihatan dan penampilan cantik tanaman anda. Harga rendah, penghantaran rumah yang murah dan penjualan bermusim termasuk dalam tonggak tawaran kami. Anda akan terkejut, berapa banyak wang yang akan kami izinkan untuk anda simpan!

There are no products in this section