Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Мицоррхизае

Микориза је јединствени феномен - симбиоза биљака и микроорганизама који живе у земљишту у свом кореновом систему. Ова кохабитација доноси добит обема странама, али ми се концентришемо на благотворне ефекте корисних гљива на виталност биљака, продуктивност и отпорност на патогене бактерије и вирусе. Руже и рододендрони, четинари и зимзелени раствори, орхидеје, па чак и травњаци који су допуњени микоризом показују значајно већу толеранцију на стресне услове раста и болести. Они упијају више воде и минерала из тла, обилније се развијају и радују здравим изгледом. Испробајте ове производе и уверите се сами!

Наручите микоризу у облику вакцина које се лако примењују. Потребно је да га примените само једном, јер се, за разлику од уобичајених ђубрива, не разграђује нити испире из тла, али непрестано негује своју микрофлору. Доље представљене вакцине против микоризе - и оне вишенаменске и оне посебно намењене одређеним биљним врстама - су производи врхунског квалитета, чија је ефикасност позитивно тестирана. Нудимо микоризу познатих произвођача: Биопон, Зиелони Дом и многих других. Погледајте универзалну микоризу која осигурава 1000 пута већу површину упијања корена. Можете га користити за воћке и грмље, вишегодишње биље и украсно биље. Травњаци Мицоррхиза, Цонифер Мицоррхиза, Мицоррхиза вакцина за руже и Мицоррхиза вакцина за рододендроне, хеатхер, боровнице и Хеатхс само су неколико представника нашег све већег избора производа.

Упознајте нас, пијацу вртног семена, боље и уложите у здравље и леп изглед својих биљака. Ниске цене, јефтина кућна достава и сезонска продаја спадају у стубове наше понуде. Изненадићете се, колико новца ћемо вам омогућити да уштедите!

Nema proizvoda u ovom odeljku