• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Mikorrhiza

A mikorrhiza egyedülálló jelenség - a gyökérzetükben a talajban élő növények és mikroorganizmusok szimbiózisa. Ez az együttélés mindkét fél számára profitot hoz, mégis arra összpontosítunk, hogy a hasznos gombák milyen jótékony hatással vannak a növényi erélyre, a termelékenységre és a kórokozó baktériumokkal és vírusokkal szembeni rezisztenciára. A mycorrhizával kiegészített rózsák és rododendronok, tűlevelűek és örökzöldek, orchideák, sőt pázsitok is lényegesen jobban tolerálják a stresszes növekedési körülményeket és betegségeket. Több vizet és ásványi anyagot szívnak fel a talajból, bőségesebben fejlődnek és örülnek az egészséges megjelenésnek. Próbáld ki ezeket a termékeket, és nézd meg magad!

Rendelje meg a mikorizát a könnyen alkalmazható vakcinák formájában. Csak egyszer kell kijuttatnia, mert a szokásos műtrágyákkal ellentétben nem bomlik le, nem mossa le a talajt, mégis folyamatosan táplálja a mikroflóráját. Az alábbiakban bemutatott mycorrhiza vakcinák - mind az univerzálisak, mind pedig azok, amelyeket kifejezetten az egyes növényfajoknak szánnak - prémium minőségű termékek, amelyek hatékonyságát pozitívan tesztelték. Kínálunk mikorrhizát neves gyártóktól: Biopon, Zielony Dom és még sokan mások. Nézze meg az Univerzális mikorrhizát, amely 1000x nagyobb gyökérfelszívó felületet biztosít. Használhatja gyümölcsfák és cserjék, évelő gyógynövények és dísznövények számára. A gyepes mycorrhiza, a tűlevelű mycorrhiza, a mycorrhiza oltás rózsához és a mycorrhiza oltás a rododendronokhoz, a heathershez, az áfonyához és a heatheshoz csak néhány képviselője az egyre növekvő termékválasztékunknak.

Ismerkedjen meg jobban velünk, a kerti vetőmagpiaccal, és fektessen be növényeinek egészségébe és szép megjelenésébe. Az alacsony árak, az olcsó házhoz szállítás és a szezonális értékesítés az ajánlatunk alappillérei közé tartozik. Meg fog lepődni, hogy mennyi pénzt engedünk megtakarítani!