• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Mikorrhiza Termékek

A micorrhiza egyedi jelenség - egy szimbiózis a növények és a talajban élő mikroorganizmusok között, a gyökérrendszerükön belül. Ez az együttélés mindkét fél számára előnyös, de koncentráljunk a hasznos gombák növényekre gyakorolt pozitív hatására, vitalitásukra, termékenységükre és a patogén baktériumok és vírusok elleni ellenállásukra. Rózsák, rododendronok, tűlevelűek, örökzöldek, orchideák és akár a gyep is, amelyet micorrhizával egészítettek ki, lényegesen nagyobb tűrőképességet mutatnak a nehezebb növekedési körülmények és betegségekkel szemben. Több vizet és ásványi anyagot szívnak fel a talajból, erősebben növekednek és egészségesebb megjelenést mutatnak. Tapasztalja meg a különbséget maga is!

Rendelje meg a micorrhiza könnyen felvihető vakcinák formájában. Csak egyszer kell felvinni, ellentétben a szokásos trágyákkal, mivel nem bomlik le, és nem mosódik el a talajból, folyamatosan táplálva mikroflóráját. Az alább bemutatott micorrhiza-vakcinák, mind a sokoldalúak, mind pedig a kifejezetten bizonyos növényfajokhoz tervezettek, prémium minőségű termékek, amelyek hatékonyságát gondosan tesztelték. Micorrhizát kínálunk neves gyártóktól, mint például a Biopon, a Zielony Dom és sok más. Fedezze fel az All-Purpose Mycorrhiza-t, amely 1000-szer nagyobb gyökérabszorpciós felületet biztosít. Használhatja gyümölcsfákhoz, bokrokhoz, évelő gyógynövényekhez és dísznövényekhez. Termékválasztékunk tovább bővül, beleértve a Lawn Mycorrhiza-t, a Conifer Mycorrhiza-t, a Mycorrhiza Vaccine for Roses-t és a Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries és Heaths-t.

Ismerje meg minket jobban a Garden Seeds Market-en, és fektessen be növényeinek egészségébe és szépségébe. Alacsony áraink, kedvező házhozszállításunk és szezonális akcióink a kínálatunk alapkövei. Meg fog lepődni, hogy mennyi pénzt tudunk megtakarítani Önnek!