• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Mycorrhizae

Mycorrhiza är ett unikt fenomen - symbios av växter och mikroorganismer som lever i jorden i sitt rotsystem. Denna samboende ger vinster till båda sidor, men vi koncentrerar oss på de fördelaktiga effekter som de användbara svamparna har på växtens kraft, produktivitet och resistens mot patogenbakterier och virus. Rosor och rododendroner, barrträd och vintergröna, orkidéer och till och med gräsmattor som kompletteras med mycorrhiza visar signifikant högre tolerans mot stressande odlingsförhållanden och sjukdomar. De absorberar mer vatten och mineraler från jorden, utvecklas rikligare och gläder sig över ett hälsosamt utseende. Prova dessa produkter och se själv!

Beställ mycorrhiza i form av lättanvända vacciner. Du behöver bara applicera den en gång, för i motsats till standardgödseln sönderdelas den inte och tvättas inte bort från jorden, men ger näring åt dess mikroflora. De mycorrhiza-vacciner som presenteras nedan - både de allmänna och de som är särskilt avsedda för vissa växtarter - är högkvalitativa produkter vars effektivitet har testats positivt. Vi erbjuder mycorrhiza från kända producenter: Biopon, Zielony Dom och många andra. Kolla in All-purpose mycorrhiza som säkerställer 1000 gånger större rotabsorptionsyta. Du kan använda den för fruktträd och buskar, fleråriga örter och prydnadsväxter. Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses och Mycorrhiza Vaccine for Rhododendron, Heathers, Blueberries and Heaths är bara några få representanter för vårt ständigt växande urval av produkter.

Lär känna oss, Garden Seeds Market, bättre och invester i hälsa och vackert utseende för dina växter. Låga priser, billig hemleverans och säsongsförsäljning tillhör pelarna i vårt erbjudande. Du kommer att bli förvånad, hur mycket pengar vi låter dig spara!