• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Mycorrhizae

Mycorrhiza är ett unikt fenomen - en symbios mellan växter och mikroorganismer som lever i jorden inom sina rotsystem. Detta samexistens gynnar båda sidor, men låt oss fokusera på den positiva påverkan som dessa gynnsamma svampar har på växters vitalitet, produktivitet och motståndskraft mot patogena bakterier och virus. Rosor, rhododendron, barrträd, ständigt gröna växter, orkidéer och till och med gräsmattor som kompletteras med mykorrhiza visar betydligt högre tolerans för utmanande växtförhållanden och sjukdomar. De absorberar mer vatten och mineraler från marken, växer mer kraftfullt och visar en friskare utseende. Upplev skillnaden själv!

Beställ mykorrhiza i form av lätta att applicera vacciner. Du behöver bara applicera det en gång, till skillnad från vanliga gödselmedel, eftersom det inte bryts ner eller sköljs bort från marken och kontinuerligt näringsförsörjer dess mikroflora. De mykorrhiza-vacciner som presenteras nedan, både de allmänna och de speciellt utformade för särskilda växtarter, är premiumkvalitetsprodukter som rigoröst har testats för effektivitet. Vi erbjuder mykorrhiza från välrenommerade producenter som Biopon, Zielony Dom och många andra. Utforska All-Purpose Mykorrhiza, som säkerställer en 1000x större rotopptagningsyta. Du kan använda den för fruktträd, buskar, perenna örter och prydnadsväxter. Vårt urval av produkter fortsätter att växa, inklusive Lawn Mykorrhiza, Conifer Mykorrhiza, Mykorrhiza Vaccine for Roses och Mykorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries och Heaths.

Lär känna oss bättre på Garden Seeds Market och investera i dina växters hälsa och skönhet. Våra låga priser, billiga hemleveranser och säsongsförsäljningar är hörnstenarna i vårt erbjudande. Du kommer att förvånas över hur mycket pengar vi kan hjälpa dig att spara!