• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Mikorize

Mikoriza je jedinstveni fenomen - simbioza biljaka i mikroorganizama koji žive u tlu u svom korijenskom sustavu. Ova kohabitacija donosi dobit objema stranama, ali mi se koncentriramo na blagotvorne učinke korisnih gljiva na biljnu snagu, produktivnost i otpornost na patogene bakterije i viruse. Ruže i rododendroni, četinjače i zimzelene biljke, orhideje, pa čak i travnjaci koji su nadopunjeni mikorizom pokazuju znatno veću toleranciju na stresne uvjete uzgoja i bolesti. Upijaju više vode i minerala iz tla, obilnije se razvijaju i oduševljavaju zdravim izgledom. Isprobajte ove proizvode i uvjerite se sami!

Naručite mikorizu u obliku cjepiva koja se lako primjenjuju. Trebate ga primijeniti samo jednom, jer se, suprotno uobičajenim gnojivima, ne razgrađuje niti ispire iz tla, ali neprestano njeguje mikrofloru. Dolje predstavljena cjepiva protiv mikorize - i ona višenamjenska i ona posebno namijenjena određenim biljnim vrstama - proizvodi su vrhunske kvalitete, čija je učinkovitost pozitivno testirana. Nudimo mikorizu poznatih proizvođača: Biopon, Zielony Dom i mnogih drugih. Pogledajte univerzalnu mikorizu koja osigurava 1000 puta veću površinu upijanja korijena. Možete ga koristiti za voćke i grmlje, višegodišnje bilje i ukrasno bilje. Travnjaci Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Cjepivo za ruže i Mycorrhiza Cjepivo za rododendrone, vrijeske, borovnice i Heaths samo su nekoliko predstavnika našeg sve većeg izbora proizvoda.

Upoznajte nas, tržište vrtnog sjemena, bolje i uložite u zdravlje i lijep izgled svojih biljaka. Niske cijene, jeftina kućna dostava i sezonska prodaja stupovi su naše ponude. Iznenadit ćete se, koliko ćemo vam novca omogućiti da uštedite!