• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Mikorize

Mikoriza je jedinstven pojav - simbioza između biljaka i mikroorganizama koji žive u tlu unutar njihovog korijenskog sustava. Ova suživota donosi koristi objema stranama, ali usredotočimo se na pozitivan utjecaj ovih korisnih gljiva na vitalnost biljaka, produktivnost i otpornost na patogene bakterije i viruse. Ruže, rododendroni, četinari, vazdazelene biljke, orhideje pa čak i travnjaci koji su nadopunjeni mikorizom pokazuju značajno veću toleranciju na izazovne uvjete rasta i bolesti. One apsorbiraju više vode i minerala iz tla, rastu snažnije i imaju zdraviji izgled. Iskusite razliku sami!

Naručite mikorizu u obliku jednostavnih za primjenu cjepiva. Trebate je primijeniti samo jednom, za razliku od standardnih gnojiva, jer se ne raspada niti se ispire iz tla, nego neprestano hrani svoju mikrofloru. Mikorizna cjepiva prikazana u nastavku, kako ona za opću upotrebu, tako i ona posebno dizajnirana za određene biljne vrste, vrhunski su proizvodi čija je učinkovitost pozitivno testirana. Nudimo mikorizu od priznatih proizvođača poput Biopon, Zielony Dom i mnogih drugih. Istražite Mikorizu za opću upotrebu koja osigurava površinu za apsorpciju korijena 1000 puta veću. Možete je koristiti za voćke, grmlje, trajnice i ukrasne biljke. Naša ponuda proizvoda nastavlja rasti, uključujući Mikorizu za travnjake, Mikorizu za četinare, Mikorizno cjepivo za ruže i Mikorizno cjepivo za rododendrone, vresje, borovnice i erike.

Upoznajte nas bolje na tržištu sjemenki za vrt i uložite u zdravlje i ljepotu svojih biljaka. Niske cijene, povoljna dostava na kućnu adresu i sezonske rasprodaje temelji su naše ponude. Bit ćete iznenađeni koliko novca vam možemo pomoći uštedjeti!