• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Micorize

Mycorrhiza este un fenomen unic - o simbioză între plante și microorganisme care trăiesc în sol în sistemul lor radicular. Această conviețuire aduce beneficii ambelor părți, dar să ne concentrăm asupra impactului pozitiv pe care acești ciuperci benefice îl au asupra vitalității plantelor, productivității și rezistenței la bacteriile patogene și virușii patogeni. Trandafirii, rododendronii, coniferele, plantele cu frunze perene, orhideele și chiar peluzele care sunt suplimentate cu micoriza prezintă o toleranță semnificativ mai mare față de condițiile de creștere dificile și bolile. Acestea absorb mai multă apă și minerale din sol, cresc mai viguros și arată mai sănătoase. Experimentați diferența singuri!

Comandați micoriza sub formă de vaccinuri ușor de aplicat. Trebuie să o aplicați doar o dată, spre deosebire de îngrășămintele standard, deoarece nu se descompune și nu este spălată din sol, hrănind în mod constant microflora sa. Vaccinurile cu micoriză prezentate mai jos, atât cele cu utilizare generală, cât și cele special concepute pentru anumite specii de plante, sunt produse de calitate superioară testate pozitiv pentru eficiență. Oferim micoriză de la producători de renume precum Biopon, Zielony Dom și mulți alții. Descoperiți micoriza pentru utilizare generală, care asigură o suprafață de absorbție a rădăcinilor de 1000 de ori mai mare. O puteți folosi pentru arbori fructiferi, arbuști, plante perene și plante ornamentale. Selecția noastră de produse continuă să crească, inclusiv Micoriza pentru peluze, Micoriza pentru conifere, Vaccinul Micoriza pentru trandafiri și Vaccinul Micoriza pentru rododendroni, afini și violete de munte.

Cunoașteți-ne mai bine la Garden Seeds Market și investiți în sănătatea și frumusețea plantelor dvs. Prețurile mici, livrarea la domiciliu ieftină și vânzările sezoniere sunt pilonii ofertei noastre. Veți fi uimiți cât de multă economie vă putem ajuta să faceți!