• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Micorize

Micoriza este un fenomen unic - simbioza plantelor și microorganismelor care trăiesc în sol în sistemul lor radicular. Această conviețuire aduce profituri ambelor părți, totuși ne concentrăm asupra efectelor benefice pe care ciupercile utile le au asupra vigoării plantelor, productivității și rezistenței la bacterii patogene și viruși. Trandafirii și rododendronii, coniferele și veșnicele, orhideele și chiar peluzele care sunt completate cu micorize prezintă o toleranță semnificativ mai mare la condițiile de creștere stresante și bolile. Ei absorb mai multă apă și minerale din sol, se dezvoltă mai abundent și se bucură cu un aspect sănătos. Încercați aceste produse și vedeți singur!

Comandați micoriza sub formă de vaccinuri ușor de aplicat. Trebuie să-l aplicați o singură dată, deoarece, spre deosebire de îngrășămintele standard, nu se descompune și nici nu se spală de sol, însă îi hrănește în mod constant microflora. Vaccinurile contra micorizei prezentate mai jos - atât cele universale, cât și cele special dedicate anumitor specii de plante - sunt produse de calitate premium, a căror eficiență a fost testată pozitiv. Oferim micoriza de la producători renumiți: Biopon, Zielony Dom și mulți alții. Verificați micoriza multifuncțională care asigură o suprafață de absorbție a rădăcinilor de 1000 de ori mai mare. Puteți să-l utilizați pentru pomi fructiferi și arbuști, plante perene și plante ornamentale. Micoriza Lawn, Conifer Micoriza, Vaccinul Mycorrhiza pentru Trandafiri și Vaccinul Micoriza pentru Rododendroni, Heathers, Blueberries și Heaths sunt doar câțiva reprezentanți ai selecției noastre în continuă creștere de produse.

Cunoaște-ne mai bine pe noi, Piața semințelor de grădină, și investește mai bine în sănătatea și aspectul frumos al plantelor tale. Prețurile mici, livrarea la domiciliu ieftină și vânzările sezoniere aparțin pilonilor ofertei noastre. Vei fi surprins, câți bani îți vom permite să economisești!