• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mycorrhizae

Mycorrhiza on ainutlaatuinen ilmiö - symbioosi kasvien ja maaperässä elävien mikro-organismien välillä niiden juuristoissa. Tämä yhteiselämä hyödyttää molempia osapuolia, mutta keskitytään nyt näiden hyödyllisten sienten positiiviseen vaikutukseen kasvien elinvoimaan, tuottavuuteen ja vastustuskykyyn patogeenisia bakteereita ja viruksia vastaan. Ruusut, rododendronit, havupuut, ikivihreät kasvit, orkideat ja jopa nurmikot, jotka on lisätty mykorritsalla, sietävät huomattavasti paremmin vaikeita kasvuolosuhteita ja tauteja. Ne imevät enemmän vettä ja mineraaleja maasta, kasvavat voimakkaammin ja näyttävät terveemmiltä. Kokeile itse!

Tilaa mykorritsaa helppokäyttöisinä rokotteina. Sinun tarvitsee levittää sitä vain kerran, toisin kuin tavanomaiset lannoitteet, koska se ei hajoa eikä huuhtoudu pois maasta, vaan ravitsee jatkuvasti maaperän mikroflooraa. Alla esitellyt mykorritsarokotteet, sekä yleiskäyttöiset että erityisesti tiettyjä kasvilajeja varten suunnitellut, ovat laadukkaita tuotteita, joiden tehokkuus on testattu perusteellisesti. Tarjoamme mykorritsaa arvostetuilta valmistajilta, kuten Biopon, Zielony Dom ja monet muut. Tutustu All-Purpose Mycorrhizaan, joka varmistaa 1000 kertaa suuremman juurien imeytymispinnan. Voit käyttää sitä hedelmäpuiden, pensaiden, monivuotisten yrttien ja koristekasvien kanssa. Valikoimamme tuotteet jatkavat kasvuaan, mukaan lukien Lawn Mycorrhiza, Conifer Mycorrhiza, Mycorrhiza Vaccine for Roses ja Mycorrhiza Vaccine for Rhododendrons, Heathers, Blueberries ja Heaths.

Tutustu meihin paremmin Garden Seeds Marketissa ja sijoita kasviesi terveyteen ja kauneuteen. Edulliset hinnat, edullinen kotiinkuljetus ja kausittaiset alennukset ovat tarjontamme kulmakiviä. Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon voimme auttaa sinua säästämään!