• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Mycorrhizae

Mycorrhiza on ainutlaatuinen ilmiö - juuristoissaan maaperässä elävien kasvien ja mikro-organismien symbioosi. Tämä avoliitto tuo voittoa molemmille osapuolille, mutta keskitymme kuitenkin hyödyllisten sienien myönteisiin vaikutuksiin kasvien elinvoimaisuuteen, tuottavuuteen ja vastustuskykyyn patogeenibakteereille ja viruksille. Ruusut ja alppiruusut, havupuut ja ikivihreät, orkideat ja jopa nurmikot, joihin on lisätty mycorrhiza, osoittavat huomattavasti suurempaa suvaitsevaisuutta stressaavissa kasvuolosuhteissa ja sairauksissa. Ne imevät enemmän vettä ja mineraaleja maaperästä, kehittyvät runsaammin ja ilahduttavat terveellisen ulkonäön. Kokeile näitä tuotteita ja katso itse!

Tilaa mycorrhiza helposti annettavien rokotteiden muodossa. Sinun tarvitsee levittää sitä vain kerran, koska toisin kuin tavanomaiset lannoitteet, se ei hajoa eikä pese maasta, mutta ravitsee kuitenkin jatkuvasti mikroflooraa. Alla esitetyt mycorrhiza-rokotteet - sekä yleiskäyttöiset että erityisesti tietyille kasvilajeille tarkoitetut - ovat ensiluokkaisia tuotteita, joiden tehokkuus on testattu positiivisesti. Tarjoamme mykorritsaa tunnetuilta tuottajilta: Biopon, Zielony Dom ja monet muut. Tutustu monikäyttöiseen mycorrhizaan, joka varmistaa 1000x suuremman juuren imeytymispinnan. Voit käyttää sitä hedelmäpuihin ja pensaisiin, monivuotisiin yrtteihin ja koristekasveihin. Nurmikon mycorrhiza, havupuu mycorrhiza, ruusujen mycorrhiza-rokote ja rododendronien, kanervien, mustikoiden ja kanavien mycorrhiza-rokotteet ovat vain muutamia edustajia jatkuvasti kasvavasta tuotevalikoimastamme.

Tutustu meihin, puutarhansiemenmarkkinoihin, paremmin ja investoi kasvien terveyteen ja kauniiseen ulkonäköön. Alhaiset hinnat, halpa kotiinkuljetus ja kausittainen myynti kuuluvat tarjouksemme pilareihin. Yllätyt, kuinka paljon rahaa annamme sinulle säästää!