• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Mikorize

Mikoriza je edinstven pojav - simbioza rastlin in mikroorganizmov, ki živijo v tleh v svojem koreninskem sistemu. To sobivanje prinaša dobiček obema stranema, vendar se osredotočamo na blagodejne učinke koristnih gliv na moč rastlin, produktivnost in odpornost na patogene bakterije in viruse. Vrtnice in rododendroni, iglavci in zimzeleni rastline, orhideje in celo trate, ki jih dopolnjujejo z mikorizo, kažejo bistveno večjo toleranco na stresne rastne razmere in bolezni. Iz tal absorbirajo več vode in mineralov, se obilneje razvijejo in razveselijo zdravega videza. Preizkusite te izdelke in se prepričajte sami!

Naročite mikorizo v obliki enostavnih cepiv. Uporabite ga le enkrat, saj se v nasprotju s običajnimi gnojili ne razgradi in ne odplakne iz zemlje, vendar nenehno hrani svojo mikrofloro. Spodaj predstavljena cepiva proti mikorizi - tako univerzalna kot tudi posebej namenjena določenim rastlinskim vrstam - so vrhunski izdelki, katerih učinkovitost je bila pozitivno preizkušena. Nudimo mikorizo priznanih proizvajalcev: Biopon, Zielony Dom in mnogih drugih. Oglejte si univerzalno mikorizo, ki zagotavlja 1000-krat večjo absorpcijsko površino korenin. Uporabljate ga lahko za sadno drevje in grmičevje, večletna zelišča in okrasne rastline. Travnik Mycorrhiza, iglavci Mycorrhiza, cepivo Mycorrhiza za vrtnice in cepivo Mycorrhiza za rododendrone, Heathers, borovnice in Heaths so le nekateri predstavniki naše vedno večje ponudbe izdelkov.

Spoznajte nas, Tržnico vrtnih semen, bolje in vlagajte v zdravje in lep videz svojih rastlin. Nizke cene, poceni dostava na dom in sezonska prodaja spadajo v stebre naše ponudbe. Presenečeni boste, koliko denarja vam bomo omogočili, da prihranite!