• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Oreganon siemenet

Löydä oreganon siementen ihmeellinen maailma, jota kutsutaan joskus myös villiksi meiramiksi, yhdeksi suosituimmista yrtteistä sekä kulinaarisissa että lääkinnällisissä tarkoituksissa. Viime aikoina italialainen lajike—usein kutsutaan kreikkalaiseksi oreganoksi—on saanut suurta suosiota. Voit olla varma, että kaikki oreganon siemenet, jotka ovat saatavilla kaupassamme, ovat huippulaatuisia, niillä on erinomainen itävyys ja ne tulevat vain tunnetuilta tuottajilta.

Oregano on Välimeren keittiön kulmakivi. Vaikka useimmat ihmiset tunnistavat sen ainutlaatuisen maun pizzasta, se on myös monipuolinen lisä salaatteihin, juustoihin, lihaan ja moniin muihin ruokiin. Erityisesti kreikkalainen oregano tuottaa lehtiä, jotka ovat aromaattisempia ja joilla on terävämpi maku verrattuna sen yleisemmin viljeltyyn sukulaiseen. Tämä erityinen Origanum vulgare -lajike kasvaa hieman erilaisilla ominaisuuksilla ja suuremmilla lehdillä. Molemmat lajikkeet tarjoavat paitsi kulinaarisia nautintoja myös lääkinnällisiä etuja. Ne voivat auttaa parantamaan ruoansulatusta, lievittämään hengitysteiden tulehduksia ja jopa rauhoittamaan yskää korkean polyfenolipitoisuutensa ansiosta.

Harkitsetko oreganon kasvattamista omassa puutarhassasi? Huomioi, että tämä yrtti viihtyy aurinkoisissa, mieluiten tuulelta suojatuissa paikoissa. Se soveltuu erinomaisesti reunuskasvien tai astiakasvatuksen käyttöön. Älä epäröi—tilaa oreganon siemenesi kaupastamme jo tänään!