• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от риган

Открийте чудесния свят на семената от риган, понякога наричани див мащерка, едно от най-популярните подправки както за кулинарни, така и за лечебни цели. Наскоро италианската сортa, често наричана гръцки риган, стана изключително популярна. Бъдете уверени, че всички семена от риган, налични в нашия магазин, са от високо качество и разполагат с отлична способност за прорастване, тъй като са от утвърдени производители.

Риганът е незаменима част от средиземноморската кухня. Въпреки че повечето хора познават неговия уникален вкус от пицата, той също е универсално допълнение към салати, сирена, месо и различни други ястия. Конкретно гръцкият риган произвежда по-ароматни листа и по-остър вкус в сравнение с по-общия си родничка. Тази специална сортова на Origanum vulgare расте с малко различни характеристики и по-големи листа. И двете сорта предлагат не само кулинарни удоволствия, но и лечебни ползи. Те могат да помогнат за подобряване на храносмилането, облекчаване на възпаленията на дихателните пътища и дори да облекчат кашлицата, благодарение на високото си съдържание на полифеноли.

Мислите ли за отглеждане на риган в градината си? Не забравяйте, че тази билка процъфтява най-добре на слънчеви места, предпочитателно защитени от вятъра. Тя е идеална за посадка по граници или в съдове. Не се колебайте — поръчайте семена от риган от нашия магазин още днес!

1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
2.96 лв 4.94 лв
Промоцията приключва
-40%
3.56 лв 5.94 лв
Промоцията приключва
7.64 лв 12.73 лв
Промоцията приключва
-40%
7.98 лв 13.29 лв
Промоцията приключва