• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Oregano

Descoperă lumea minunată a semințelor de oregano, uneori cunoscute și sub numele de maghiran sălbatic, una dintre cele mai populare ierburi atât pentru scopuri culinare, cât și medicinale. Recent, varietatea italiană—adesea denumită oregano grecesc—a câștigat o popularitate imensă. Fii sigur că toate semințele de oregano disponibile în magazinul nostru sunt de cea mai înaltă calitate, având rate excelente de germinare și provenind exclusiv de la producători de renume.

Oregano este un element de bază în bucătăria mediteraneană. Deși majoritatea oamenilor recunosc aroma sa unică din pizza, este de asemenea o adăugire versatilă la salate, brânzeturi, carne și diverse alte feluri de mâncare. În special, oregano-ul grecesc produce frunze mai aromate și cu un gust mai intens comparativ cu rudă sa mai comună. Această varietate specială de Origanum vulgare crește cu caracteristici ușor diferite și frunze mai mari. Ambele varietăți oferă nu numai delicii culinare, ci și beneficii medicinale. Ele pot ajuta la îmbunătățirea digestiei, la ameliorarea inflamațiilor tractului respirator și chiar la calmarea tusei, datorită conținutului lor ridicat de polifenoli.

Te gândești să cultivi oregano în grădina ta? Ține cont că această iarbă se dezvoltă cel mai bine în locații însorite, de preferință adăpostite de vânt. Este perfect potrivită pentru plantarea la bordură sau în recipiente. Nu ezita—comandă-ți semințele de oregano din magazinul nostru astăzi!