• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Oreganofrön

Upptäck den underbara världen av oreganofrön, ibland kända som vild mejram, en av de mest populära örterna både för kulinariska och medicinska ändamål. På senare tid har den italienska sorten—ofta kallad grekisk oregano—vunnit enorm popularitet. Var trygg i vetskapen om att alla oreganofrön som finns tillgängliga i vår butik är av högsta kvalitet, med utmärkta groningsförhållanden, och kommer uteslutande från ansedda producenter.

Oregano är en hörnsten i medelhavsköket. Även om de flesta känner igen dess unika smak från pizza, är det också ett mångsidigt tillskott till sallader, ostar, kött och diverse andra rätter. Specifikt producerar grekisk oregano blad som är mer aromatiska och har en skarpare smak jämfört med sin mer allmänt förekommande släkting. Denna speciella sort av Origanum vulgare växer med en något annorlunda vana och större blad. Båda sorterna erbjuder inte bara kulinariska läckerheter utan också medicinska fördelar. De kan hjälpa till att förbättra matsmältningen, lindra inflammation i luftvägarna och till och med lugna hosta, tack vare deras höga innehåll av polyfenoler.

Funderar du på att odla oregano i din trädgård? Ha i åtanke att denna ört trivs i soliga, helst vindskyddade lägen. Den är perfekt lämpad för plantering i rabatter eller i krukor. Tveka inte—beställ dina oreganofrön från vår butik idag!