• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за петуния

Торовете за петунии гарантират живописни, зелени цветни каскади. Само специализираните торове за цветя на балкона ще ви помогнат да поддържате красивия вид на гъсти, естествени и букетоподобни групи във вашите саксии. Най-новите и най-живите сортове петунии се отличават със своята здрава виталност и способността да произвеждат нови цветни пъпки през целия сезон, от пролетта до първите есенни слани. За да позволите на растенията ви да растат и процъфтяват по този начин, е от съществено значение да ги подхранвате редовно с балансирана смес от макро и микроелементи, особено с тези, които са необходими за здравото функциониране на корените и богатото цъфтеж.

Нашата гама професионални торове за петунии и обков петунии включва градинарски фаворити като ефективния тор за цъфтящи растения Substral, който подобрява цъфтежа на обков петунии, петунии, фуксии и бегонии, бързоабсорбиращият минерален тор Fruktovit и бързодействащият тор Florovit за обков петунии, петунии и Каскадия. Тези продукти са на разположение в течна форма, идеални за хранене на изискващи балконови цветя по време на вашата редовна рутина по поливане. Ако предпочитате продукти с бавно освобождаване, които изискват само няколко нанасяния през сезона, ще оцените тора с продължително освобождаване Target за дълготрайни гербери и обков петунии, един от най-ефективните продукти за хранене на растения, налични на пазара. Този изключителен гранулиран тор, предназначен за разпръскване, съдържа висока доза магне

Кажди продукт в тази категория е формулиран с оглед на високите хранителни нужди на различните сортове петунии. Те предоставят изключителни резултати и доставят на вашите растения необходимата енергия за последователно, дългосрочно и обилно цъфтеж. Възползвайте се от нашите конкурентни цени, следете сезонните оферти и пазарувайте продукти за дома и градината с безплатна доставка. Станете доволен клиент на Garden Seeds Market - това е мъдър избор!