• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за петуния

Торовете с петуния гарантират ярко зелени цветни каскади. Само специални торове за балконски цветя ще ви позволят да поддържате страхотен външен вид на плътни, естествени букети, подобни на кичури във вашите саксии. Най-новите, най-разцъфналите сортове петуния се открояват с отлична сила и способност да произвеждат нови цветни пъпки през целия сезон: от пролетта до първите есенни слани. За да дадете възможност на растенията да растат и да се развиват по този начин, трябва редовно да ги подхранвате с балансиран състав от макро и микроелементи, особено тези, които са отговорни за правилното функциониране на корените и обилното цъфтене.

Нашата селекция от професионални торове за петуния и последваща петуния включва такива градински хитове като надеждния тор за субстрално цъфтящо растение, който поддържа цъфтеж на следващи петунии, петунии, фуксии и бегонии, бързо усвояващият се минерален тор за петуния Fruktovit и бързодействащият Florovit Trailing Petunia Тор за петуния и каскадия. Гореспоменатите продукти се предлагат в течна форма, защото взискателните балконски цветя се хранят най-добре по време на ежедневното поливане. Ако предпочитате продукти с бавно освобождаване, които се прилагат само няколко пъти през сезона, трябва да харесате целевия дълготраен тор от здравец и след петуния, който принадлежи към най-ефективната растителна храна на разположение. Този отличен гранулиран тор, предназначен за излъчване, съдържа голяма доза магнезий, която гарантира развитието на многобройни, ярко оцветени цъфтежи.

Всеки продукт, който ще намерите в тази подкатегория, е приготвен с оглед на прекомерните хранителни изисквания за различни сортове петуния. Това ще доведе до желаните резултати и ще осигури на вашите растения енергия, необходима за надеждно, продължително, обилно цъфтеж. Възползвайте се от нашите конкурентни цени, обърнете внимание на сезонните оферти и пазарувайте продукти за дома и градината с безплатна доставка. Станете щастлив клиент на пазара на градински семена - това наистина има смисъл!

Тор Surfinia (следваща петуния) - BIOPON® - 500 ml - -10%
9.90 лв 11.00 лв
Промоцията приключва
Минерален тор Surfinia petunia - Fruktovit® - 1 литър - -10%
12.51 лв 13.90 лв
Промоцията приключва
Течен тор Surfinia Petunia "Obfite Kwitnienie" (изобилно цъфтящ) - Target® - 500 ml - -10%
13.17 лв 14.64 лв
Промоцията приключва
Сурфиния (последваща петуния), тор за петуния и каскадия - Florovit® - 500 ml - -10%
13.61 лв 15.12 лв
Промоцията приключва
Течен тор Surfinia Petunia "Обилно цъфтящ" - Target® - 1 литър - -10%
14.04 лв 15.60 лв
Промоцията приключва
Сурфиния (последваща петуния), тор за петуния и каскадия - Florovit® - 1 литър - -10%
16.56 лв 18.40 лв
Промоцията приключва