• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Petunia-gödselmedel

Petunia gödselmedel garanterar livliga, gröna blomkaskader. Endast specialiserade gödselmedel för balkongblommor hjälper dig att behålla det vackra utseendet på tät, naturlig, bukettliknande klumpar i dina krukor. De senaste, mest livliga petuniavarietéerna utmärker sig med sin robusta styrka och förmågan att producera nya blomknoppar under hela säsongen, från våren till de första höstfrostarna. För att möjliggöra för dina växter att växa och blomstra på detta sätt är det avgörande att regelbundet ge dem en balanserad blandning av makro- och mikronäringsämnen, särskilt de som är nödvändiga för en frisk rotfunktion och riklig blomning.

Vårt sortiment av professionella gödselmedel för petunior och hängpetunior inkluderar trädgårdsfavoriter som den effektiva Substral blommande växtgödseln, som förbättrar blomningen av hängpetunior, petunior, fuchsior och begonior, den snabbabsorberande Fruktovit Mineral hängpetuniagödseln och den snabbverkande Florovit hängpetunia-, petunia- och Cascadia-gödseln. Dessa produkter finns i flytande form, idealiska för att mata krävande balkongblommor under din vanliga bevattning. Om du föredrar långsamfrisättande produkter som kräver endast några få applikationer per säsong kommer du att uppskatta Target långvarig geranium- och hängpetuniagödsel, en av de mest effektiva växtnäringarna som finns tillgängliga. Denna enastående granulerade gödsel, utformad för spridning, innehåller en hög dos magnesium och säkerställer utvecklingen av många färgglada blommor.

Varje produkt i denna kategori har formulerats med tanke på de höga näringsbehoven hos olika petuniavarietéer. De levererar exceptionella resultat och ger dina växter den energi som krävs för en konstant, långvarig och riklig blomning. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser, leta efter säsongserbjudanden och handla för hushålls- och trädgårdsprodukter med fri leverans. Bli en nöjd kund av Garden Seeds Market - det är ett klokt val!