• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Petunia-gödselmedel

Petunia-gödselmedel garanterar levande gröna blommakaskader. Endast dedikerad balkongblommagödsel gör det möjligt för dig att behålla snygga, naturliga bukettliknande knoppar i dina krukor. De senaste, mest sprudlande blommande petuniasorterna sticker ut med utmärkt kraft och förmåga att producera nya blomknoppar hela säsongen: från vår till första höstfrost. För att göra det möjligt för växter att växa och utvecklas på det sättet måste du regelbundet mata dem med en balanserad sammansättning av makro- och mikronäringsämnen, särskilt de som är ansvariga för att roten fungerar korrekt och rikligt blommar.

Vårt urval av professionell petunia och efterföljande petunia-gödselmedel omfattar trädgårdsskötsel som den pålitliga Substral Flowering Plant Gödselmedel som stöder blomning av efterföljande petunior, petunier, fuchsier och begonier, den snabbt assimilerbara Fruktovit Mineral Trailing Petunia Gödsel och den snabbt fungerande Florovit Trailing Petunia, Petunia och Cascadia Gödselmedel. Ovan nämnda produkter finns i flytande form, eftersom de krävande balkongblommorna matas bäst under den dagliga vattningsrutinen. Om du bara föredrar produkter med långsam frisättning som appliceras ett par gånger under en säsong, bör du gilla Target Long-lasting Geranium and Trailing Petunia Gödselmedel som tillhör den mest effektiva vegetabiliska maten som finns tillgänglig. Detta utmärkta granulerade gödselmedel, avsedd för sändning, innehåller en stor dos magnesium som säkerställer utvecklingen av många, livligt färgade blommor.

Varje produkt som du hittar i denna underkategori har framställts med alltför stora näringsbehov för olika petunia-varianter i åtanke. Det ger de önskade resultaten och ger dina växter den energi som behövs för tillförlitlig, lång, riklig blomning. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser, se upp för säsongsbaserade erbjudanden och handla hushålls- och trädgårdsprodukter med gratis leverans. Bli en glad Garden Seeds Market-kund - det här är vettigt!