• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Petúnia műtrágyák

A petúnia műtrágyák élénk zöld virágkaszkádokat garantálnak. Csak a külön erkélyes virágtrágyák teszik lehetővé a sűrű, természetes csokorszerű csomók nagyszerű megjelenését az edényekben. A legújabb, legpompásabban virágzó petúnia fajták kitűnő erővel és képességgel tűnnek ki új virágrügyek előállítására egész évszakon át: tavasztól az első őszi fagyokig. Annak érdekében, hogy a növények ilyen módon növekedhessenek és fejlődhessenek, rendszeresen táplálniuk kell őket a makro- és mikrotápanyagok kiegyensúlyozott összetételével, különösen azokkal, amelyek felelősek a gyökér megfelelő működéséért és a bőséges virágzásért.

A professzionális petúnia és a hátsó petúnia műtrágya választékunk olyan kertészeti slágereket tartalmaz, mint a megbízható altalaj virágos növényi műtrágya, amely támogatja a hátsó petúnia, petúnia, fukszia és begónia virágzását, a gyorsan asszimilálható Fruktovit ásványi utánfutó Petunia műtrágya és a gyorsan ható Florovit utánfutó Petunia, Petunia és Cascadia műtrágya. A fent említett termékek folyékony formában kaphatók, mert az igényes erkélyvirágokat a mindennapos öntözés során lehet leginkább etetni. Ha inkább a lassan felszabaduló termékeket részesíti előnyben, amelyeket csak egy szezonban alkalmaznak párszor, akkor meg kell kedvelnie a Target tartós muskátli és a hátsó Petunia műtrágyát, amely a rendelkezésre álló leghatékonyabb növényi táplálékhoz tartozik. Ez a műsorszórásra szánt kiváló granulált műtrágya nagy adag magnéziumot tartalmaz, amely biztosítja számtalan, élénk színű virágzás kialakulását.

Minden termék, amelyet ebben az alkategóriában talál, a különféle petúniafajták túlzott táplálkozási igényeit szem előtt tartva készült. Ez el fogja érni a kívánt eredményeket, és energiával látja el növényeit a megbízható, hosszú, bőséges virágzáshoz. Használja ki versenyképes árainkat, vegye figyelembe a szezonális ajánlatokat, és vásároljon háztartási és kerti termékeket ingyenes szállítással. Legyen boldog Garden Garden Seed Market vásárló - ennek valóban van értelme!