• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Petúnia Speciális Műtrágyák

A petúnia trágyák élénk, zöld virágkaskádokat garantálnak. Csak az erkélyvirágok számára specializált trágyák segítenek abban, hogy megőrizd virágcserépedben a sűrű, természetes, csokorszerű kupacok gyönyörű megjelenését. Az utolsó, legélénkebb petúniafajták a szezon teljes időtartamára, tavasztól az első őszi fagyokig, új virágbimbókat tudnak hozni. Ahhoz, hogy növényeid ilyen módon nőjenek és virágzanak, rendszeresen egyensúlyozott makro- és mikrotápanyagok keverékével kell táplálni őket, különösen azokat, amelyek elengedhetetlenek az egészséges gyökér működéshez és a gazdag virágzáshoz.

Szaküzleteinkben kapható professzionális petúnia- és csüngő petúnia trágyák közé tartozik a kertészkedési kedvenc, hatékony Substral Virágzó Növénytrágya, amely javítja a csüngő petúniák, petúniák, fuksziák és begóniák virágzását, a gyorsan felszívódó Fruktovit Ásványi Trágya csüngő petúniákhoz, és a gyors hatású Florovit Csüngő Petúnia, Petúnia és Cascadia Trágya. Ezek a termékek folyékony formában kaphatók, ideálisak az erkélyvirágok rendszeres öntözése közben történő táplálásra. Ha lassú felszabadulású termékeket részesíted előnyben, amelyek csak néhány alkalmazást igényelnek szezononként, értékelni fogod a Target Tartósan Hatékony Gézengúz- és Csüngő Petúnia Trágyát, amely az egyik leghatékonyabb növénytrágya. Ez az kiváló granulált trágya, amelyet szóráshoz terveztek, magas dózisú magnéziumot tartalmaz, ami biztosítja a számos élénk színű virág kifejlődését.

Minden termék ebben a kategóriában a különböző petúniafajták magas tápanyagszükségletét figyelembe véve lett megfogalmazva. Kiváló eredményeket nyújtanak, és növényeidnek megadják a szükséges energiát a következetes, hosszantartó és bőséges virágzáshoz. Vegyél igénybe versenyképes árainkat, figyelj a szezonális ajánlatokra, és vásárolj háztartási és kertészeti termékeket ingyenes szállítással. Légy elégedett Garden Seeds Market vásárló - ez egy bölcs választás!