• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Petunia-meststoffen

Petunia-meststoffen garanderen levendig groene bloemencascades. Alleen speciale meststoffen voor balkonbloemen zorgen ervoor dat u de mooie, dichte, natuurlijke boeketachtige bosjes in uw potten behoudt. De nieuwste, meest uitbundig bloeiende petunia-variëteiten onderscheiden zich door een uitstekende groeikracht en het vermogen om het hele seizoen nieuwe bloemknoppen te produceren: van de lente tot de eerste herfstvorst. Om planten op die manier te laten groeien en ontwikkelen, moet je ze regelmatig voeden met een uitgebalanceerde samenstelling van macro- en micronutriënten, vooral die welke verantwoordelijk zijn voor een goede wortelwerking en overvloedige bloei.

Onze selectie van professionele petunia- en hangpetunia-meststoffen omvat tuinhits als de betrouwbare Substral Flowering Plant-meststof die de bloei van slepende petunia's, petunia's, fuchsia's en begonia's ondersteunt, de snel opneembare Fovitruktia-meststof en de snelwerkende Florovit-volgpetunia, Petunia en Cascadia-meststof. De bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm, omdat de veeleisende balkonbloemen het best gevoerd kunnen worden tijdens de dagelijkse watergift. Als u de voorkeur geeft aan producten met een langzame afgifte die een paar keer per seizoen worden aangebracht, dan zou u de Target Long-lasting Geranium en Trailing Petunia Fertilizer willen, die tot de meest efficiënte plantenvoeding behoort die er is. Deze uitstekende korrelmeststof, bedoeld om uit te strooien, bevat een grote dosis magnesium die zorgt voor de ontwikkeling van talrijke, levendig gekleurde bloemen.

Elk product dat u in deze subcategorie vindt, is bereid met het oog op de buitensporige voedingsbehoeften van verschillende petunia-variëteiten. Het levert de gewenste resultaten op en voorziet uw planten van energie die nodig is voor een betrouwbare, lange, overvloedige bloei. Profiteer van onze scherpe prijzen, let op seizoensaanbiedingen en koop gratis thuis- en tuinartikelen. Word een gelukkige klant van Garden Seeds Market - dit is echt logisch!