• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Petunia-meststoffen

Petunia-meststoffen garanderen levendige, groene bloemenkaskades. Alleen gespecialiseerde meststoffen voor balkonbloemen helpen u bij het behouden van het prachtige uiterlijk van dichte, natuurlijke, boeketachtige bossen in uw potten. De nieuwste, meest levendige petuniavariëteiten onderscheiden zich door hun robuuste vitaliteit en het vermogen om gedurende het hele seizoen, van het voorjaar tot de eerste herfstvorst, nieuwe bloemknoppen te produceren. Om uw planten op deze manier te laten groeien en bloeien, is het cruciaal om ze regelmatig te voeden met een uitgebalanceerde mix van macro- en micronutriënten, vooral die essentieel zijn voor een gezonde wortelfunctie en overvloedige bloei.

Ons assortiment professionele petunia- en hangpetunia-meststoffen omvat tuinfavorieten zoals de effectieve Substral Bloeiende Plantenmeststof, die de bloei van hangpetunia's, petunia's, fuchsia's en begonia's verbetert, de snel opneembare Fruktovit Minerale Hangpetunia-meststof en de snelwerkende Florovit Hangpetunia, Petunia en Cascadia-meststof. Deze producten zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm, ideaal om veeleisende balkonbloemen te voeden tijdens uw normale watergeefroutine. Als u de voorkeur geeft aan langzaam vrijkomende producten die slechts enkele toepassingen per seizoen vereisen, zult u de Target Langdurige Geranium- en Hangpetunia-meststof waarderen, een van de meest efficiënte plantenvoedingen die beschikbaar zijn. Deze uitstekende korrelmeststof, ontworpen voor strooien, bevat een hoge dosis magnesium, wat zorgt voor de ontwikkeling van talrijke felgekleurde bloemen.

Elk product in deze categorie is geformuleerd met het oog op de hoge voedingsbehoeften van verschillende petuniavariëteiten. Ze leveren uitzonderlijke resultaten en voorzien uw planten van de energie die nodig is voor een consistente, langdurige en overvloedige bloei. Profiteer van onze concurrerende prijzen, zoek naar seizoensaanbiedingen en koop huishoudelijke en tuinproducten met gratis levering. Word een tevreden klant van Garden Seeds Market - het is een verstandige keuze!