• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Petunia-lannoitteet

Petunia-lannoitteet takaavat elävästi vihreät kukkakaskadit. Vain omat parvekekukkulannoitteet antavat sinun pitää yllä tiheiden, luonnollisten kimppumaisten kimppujen ulkonäköä ruukuissasi. Uusimmat, ylenpalttisesti kukkivat petunia-lajikkeet erottuvat erinomaisella voimalla ja kyvyllä tuottaa uusia kukannuput koko kauden: keväästä ensimmäisten syksyn pakkasiin. Jotta kasvit voisivat kasvaa ja kehittyä tällä tavoin, sinun on syötettävä niitä säännöllisesti makro- ja hivenravinteiden tasapainoisella koostumuksella, erityisesti niillä, jotka ovat vastuussa juurien asianmukaisesta toiminnasta ja runsaasta kukinnasta.

Ammattimaisten petunia- ja perä petunia-lannoitteiden valikoima sisältää sellaisia puutarhanhoitohittejä kuin luotettava kasvualustan kukkakasvien lannoite, joka tukee takana olevien petunioiden, petunioiden, fuksioiden ja begonioiden kukintaa, nopeasti rinnastettavissa olevan Fruktovit-mineraali-peräperunan lannoitteen ja nopeasti toimivan Florovit-peräperunan, Petunia- ja Cascadia-lannoite. Edellä mainittuja tuotteita on saatavana nestemäisessä muodossa, koska vaativat parvekekukat ruokitaan parhaiten jokapäiväisessä kastelurutiinissa. Jos haluat mieluummin hitaasti vapautuvia tuotteita, joita levitetään vain pari kertaa kauden aikana, sinun tulisi pitää Target Long -reaming Geranium and Trailing Petunia Fertilizer -lannoitetta, joka kuuluu tehokkaimpaan saatavilla olevaan kasviruokaan. Tämä erinomainen rakeistettu lannoite, joka on tarkoitettu lähetykseen, sisältää suuren annoksen magnesiumia, joka varmistaa lukuisien, elävän värikkäiden kukintojen kehittymisen.

Jokainen tuote, jonka löydät tästä alaryhmästä, on valmistettu ottaen huomioon erilaisten petunia-lajikkeiden ravitsemukselliset tarpeet. Se tuottaa halutut tulokset ja antaa kasveillesi energiaa, joka tarvitaan luotettavaan, pitkään ja runsaskukintaan. Hyödynnä kilpailukykyisiä hintoja, etsi kausitarjouksia ja osta kotitalous- ja puutarhatuotteita ilmaiseksi. Tule onnelliseksi Garden Seeds Market -asiakkaaksi - tällä on todella järkevää!