• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Petunia-lannoitteet

Petunialannoitteet takaavat eloisan, vihreän kukkakaskadin. Vain parhaiten parvekekukille soveltuvat erikoislannoitteet auttavat sinua säilyttämään kauniin ilmeen tiiviissä, luonnollisissa, kimppumaisissa kukkakimpuissasi ruukuissasi. Viimeisimmät ja eloisimmat petunialajikkeet erottuvat vahvalla elinvoimallaan ja kyvyllään tuottaa uusia kukkien nuppuja koko kauden ajan keväästä ensimmäisiin syyspakkasiin asti. Jotta kasvisi voivat kasvaa ja kukoistaa tällä tavalla, on tärkeää ruokkia niitä säännöllisesti tasapainoisella makro- ja mikroravinteiden sekoituksella, erityisesti niillä, jotka ovat välttämättömiä terveen juuritoiminnan ja runsaan kukinnan kannalta.

Valikoimamme ammattikäyttöön tarkoitettuja petunia- ja riippapetunialannoitteita sisältää puutarhanhoidon suosikkeja, kuten tehokas Substral Kukkiva Kasvilannoite, joka parantaa riippapetunioiden, petunioiden, fuksioiden ja begonioiden kukintaa, nopeasti imeytyvän Fruktovit Mineraalilannoitteen riippapetunioille ja nopeavaikutteisen Florovit Riippapetunia-, Petunia- ja Cascadia-lannoitteen. Nämä tuotteet ovat saatavilla nestemäisessä muodossa, mikä tekee niistä ihanteellisia vaativaan parvekekukkien ruokintaan tavallisessa kastelurutiinissa. Jos suosit hitaasti vapautuvia tuotteita, jotka vaativat vain muutaman levityksen kaudessa, arvostat Target Pitkäkestoinen Pelargonia- ja Riippapetunialannoitetta, yhtä tehokkaimmista kasvilannoitteista. Tämä erinomainen rakeistettu lannoite, joka on suunniteltu levitettäväksi, sisältää runsaasti magnesiumia, mikä varmistaa lukuisien kirkkaanväristen kukkien kehittymisen.

Jokainen tämän kategorian tuote on laadittu ottaen huomioon erilaisten petunialajikkeiden korkeat ravitsemukselliset tarpeet. Ne tuottavat poikkeuksellisia tuloksia ja antavat kasveillesi tarvittavan energian jatkuvaan, pitkäaikaiseen ja runsaaseen kukintaan. Hyödynnä kilpailukykyisiä hintojamme, seuraa sesongin tarjouksia ja osta koti- ja puutarhatuotteita ilmaisella toimituksella. Tule tyytyväiseksi Garden Seeds Marketin asiakkaaksi - se on viisas valinta!