• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Petunii

Îngrășămintele pentru petunii garantează kaskade de flori vii și verzi. Numai îngrășămintele specializate pentru flori de balcon vă vor ajuta să mențineți aspectul frumos al buchetelor dense, naturale, în ghivecele dumneavoastră. Cele mai recente și cele mai vii varietăți de petunii se evidențiază prin robustețea lor și capacitatea de a produce noi boboci de flori pe tot parcursul sezonului, de la primăvară până la primele înghețuri de toamnă. Pentru a permite plantelor să crească și să prospere în acest fel, este crucial să le hrăniți în mod regulat cu o combinație echilibrată de macro și micronutrienți, în special cei esențiali pentru funcționarea sănătoasă a rădăcinilor și pentru înflorirea prolifică.

Gama noastră de îngrășăminte profesionale pentru petunii și petunii căzătoare include favoritele grădinii, cum ar fi eficientul îngrășământ pentru plantele cu flori Substral, care îmbunătățește înflorirea petuniilor căzătoare, a petuniilor, a fușchiilor și a begoniilor, îngrășământul mineral cu absorbție rapidă Fruktovit pentru petunii căzătoare și îngrășământul rapid acționat Florovit pentru petunii căzătoare, petunii și Cascadia. Aceste produse sunt disponibile sub formă lichidă, ideale pentru a hrăni plantele de pe balcon în timpul rutinei obișnuite de udare. Dacă preferați produsele cu eliberare lentă care necesită doar câteva aplicări pe sezon, veți aprecia îngrășământul cu eliberare prelungită Target pentru geranii și petunii căzătoare, unul dintre cele mai eficiente fertilizante pentru plante disponibile. Acest îngrășământ granulat deosebit, conceput pentru răspândire, conține o doză mare de magneziu, asigurând dezvoltarea a numeroase flori colorate în mod strălucit.

Fiecare produs din această categorie a fost formulat având în vedere cerințele ridicate de nutriție ale diferitelor varietăți de petunii. Ele oferă rezultate excepționale și furnizează plantelor dvs. energia necesară pentru înflorirea constantă, îndelungată și bogată. Profitați de prețurile noastre competitive, urmăriți ofertele sezoniere și cumpărați produse pentru gospodărie și grădină cu livrare gratuită. Deveniți un client satisfăcut al Garden Seeds Market - este o alegere înțeleaptă!