• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Petunii

Îngrășămintele Petunia garantează cascade de flori verzi. Numai îngrășămintele dedicate florilor de balcon vă vor permite să păstrați în ghivece un aspect extraordinar de smocuri dense, asemănătoare unui buchet. Cele mai recente soiuri de petunie cu cea mai mare înflorire se remarcă prin vigoare excelentă și capacitatea de a produce noi muguri de flori tot timpul sezonului: din primăvară până la primele înghețuri de toamnă. Pentru a permite plantelor să crească și să se dezvolte în acest fel, trebuie să le hrăniți în mod regulat cu o compoziție echilibrată de macro și micronutrienți, în special cei care sunt responsabili pentru funcționarea corectă a rădăcinilor și înflorirea abundentă.

Selecția noastră de îngrășăminte profesionale petunia și petunia finală cuprinde astfel de succese de grădinărit, cum ar fi îngrășământul de plante subflore de încredere, care susține înflorirea petuniilor, petuniilor, fucsia și begoniilor, îngrășământul rapid asimilabil Fruktovit Mineral Trailing Petunia și acțiunea rapidă Florovit Trailing Petunia, Îngrășământ Petunia și Cascadia. Produsele menționate mai sus sunt disponibile sub formă lichidă, deoarece florile exigente ale balconului sunt cel mai bine hrănite în timpul rutinei zilnice de udare. Dacă preferați produsele cu eliberare lentă care se aplică de câteva ori pe parcursul unui sezon, vă recomandăm îngrășământul cu țesut de lungă durată Geranium și Traun Petunia care aparține celor mai eficiente alimente vegetale disponibile. Acest excelent îngrășământ granulat, destinat difuzării, conține o doză mare de magneziu care asigură dezvoltarea a numeroase flori viu colorate.

Fiecare produs pe care îl veți găsi în această subcategorie a fost preparat având în vedere cerințele nutriționale excesive ale diferitelor soiuri de petunie. Acesta va oferi rezultatele dorite și va oferi plantelor dvs. energia necesară pentru o înflorire fiabilă, lungă și abundentă. Profitați de prețurile noastre competitive, căutați oferte sezoniere și cumpărați produse de uz casnic și de grădină cu livrare gratuită. Deveniți un client fericit al pieței de semințe de grădină - acest lucru are cu adevărat sens!