Baja petunia

Baja petunia menjamin lata bunga hijau dengan jelas. Hanya baja bunga balkoni khusus yang membolehkan anda mengekalkan penampilan yang indah dari jambangan bunga sejambak semula jadi yang indah di dalam pasu anda. Varieti petunia terbaru yang paling mekar menonjol dengan semangat dan kemampuan yang sangat baik untuk menghasilkan tunas bunga baru sepanjang musim: dari musim bunga hingga musim sejuk pertama. Untuk membolehkan tumbuh-tumbuhan tumbuh dan berkembang dengan cara itu, anda perlu memberi makan mereka secara berkala dengan komposisi makro dan mikronutrien yang seimbang, terutama yang bertanggungjawab untuk berfungsi dengan baik akar dan mekar yang banyak.

Pemilihan baja petunia profesional dan petunia kami merangkumi tanaman berkebun seperti Pupuk Tanaman Bunga Substral yang boleh dipercayai yang menyokong mekar petonia, petunia, fuchsias dan begonia, Fruktovit Mineral Trailing Petunia Fertilizer yang cepat diasimilasi dan Florovit Trailing Petunia yang cepat bertindak, Baja Petunia dan Cascadia. Produk-produk yang disebutkan di atas boleh didapati dalam bentuk cair, kerana bunga-bunga balkoni yang paling banyak diminta diberi makan semasa rutin menyiram setiap hari. Sekiranya anda lebih suka produk pelepasan perlahan yang diaplikasikan beberapa kali dalam satu musim, anda hanya memerlukan Sasaran Geranium Tahan Lama dan Pupuk Petunia Tertinggal yang termasuk dalam makanan tumbuhan paling berkesan yang ada. Baja berbutir yang sangat baik ini, yang dimaksudkan untuk penyiaran, mengandungi sejumlah besar magnesium yang memastikan berkembangnya banyak mekar berwarna.

Setiap produk yang anda dapati dalam subkategori ini telah disediakan dengan mempertimbangkan keperluan pemakanan berlebihan dari pelbagai jenis petunia. Ini akan memberikan hasil yang diinginkan dan memberi tanaman anda tenaga yang diperlukan untuk mekar yang boleh dipercayai, panjang, dan melimpah. Manfaatkan harga yang kompetitif kami, cari tawaran bermusim dan belanjakan produk rumah dan kebun dengan penghantaran percuma. Jadilah pelanggan Pasar Benih Taman yang gembira - ini sangat masuk akal!

There are no products in this section