Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за петунију

Ђубрива за петунију гарантују живо зелене цветне каскаде. Само намењена ђубрива за цвеће на балкону омогућиће вам да у својим саксијама задржите сјајан изглед густих, природних чупера попут букета. Најновије, бујно цветајуће сорте петуније истичу се одличном снагом и способношћу да стварају нове цветне пупољке током целе сезоне: од пролећа до првих јесењих мразева. Да бисте омогућили биљкама да расту и развијају се на тај начин, требате их редовно хранити уравнотеженим саставом макро и микроелемената, посебно оних који су одговорни за правилно функционисање корена и обилно цветање.

Наш избор професионалних ђубрива за петунију и пратећа петунија обухвата такве вртларске поготке као поуздано ђубриво за цветно цвеће које подржава цветање пратећих петунија, петунија, фуксија и бегонија, брзо асимилирајуће минерално ђубриво Фруктовит Минерал Траилинг Петуниа и брзо делујуће Флоровит вучно петунија Ђубриво за Петунију и Каскадију. Горе наведени производи су доступни у течном облику, јер је захтевно балконско цвеће најбоље хранити током свакодневног наводњавања. Ако више волите производе са спорим ослобађањем који се примењују само неколико пута током сезоне, требало би да вам се свиђа Таргет Лонг-стіи Гераниум анд Траилинг Петуниа Фертилизер који спада у најефикаснију доступну биљну храну. Ово изврсно гранулирано ђубриво, намењено емитовању, садржи велику дозу магнезијума који осигурава развој бројних цвета живописних боја.

Сваки производ који ћете наћи у овој подкатегорији припремљен је с обзиром на превелике нутриционистичке потребе различитих сорти петуније. Донеће жељене резултате и обезбедиће вашим биљкама енергију потребну за поуздано, дуго и обилно цветање. Искористите наше конкурентне цене, потражите сезонске понуде и купујте производе за домаћинство и башту са бесплатном доставом. Постаните сретни купац на тржишту вртног семена - ово заиста има смисла!

Nema proizvoda u ovom odeljku