• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila za petunijo

Gnojila iz petunije zagotavljajo živo zelene kaskade cvetov. Samo namenska gnojila za balkonske rože vam omogočajo, da v svojih lončkih ohranite čudovit videz gostih, naravnih šopek podobnih šopov. Najnovejše, najbolj bujno cvetoče sorte petunije izstopajo z izvrstno močjo in sposobnostjo ustvarjanja novih cvetnih brstov skozi celo sezono: od pomladi do prvih jesenskih pozeb. Da lahko rastline tako rastejo in se razvijajo, jih morate redno hraniti z uravnoteženo sestavo makro in mikrohranil, zlasti tistih, ki so odgovorne za pravilno delovanje korenin in obilno cvetenje.

Naš izbor profesionalnih gnojil za petunijo in sledilne petunije zajema takšne vrtnarske zadetke, kot je zanesljivo gnojilo za cvetoče rastline, ki podpira cvetenje sledilnih petunij, petunij, fuksije in begonije, hitro asimilirano gnojilo Fruktovit Mineral Trailing Petunia in hitro delujoče Florovit Trailing Petunia Gnojilo Petunia in Cascadia. Zgoraj omenjeni izdelki so na voljo v tekoči obliki, saj je zahtevno balkonsko cvetje najbolje hraniti med vsakodnevnim zalivanjem. Če imate raje izdelke s počasnim sproščanjem, ki jih v sezoni nanesete le nekajkrat, bi vam bilo všeč gnojilo Target Long-duration Geranium and Trailing Petunia, ki spada med najučinkovitejše rastlinske hrane na voljo. To izvrstno granulirano gnojilo, namenjeno oddajanju, vsebuje velik odmerek magnezija, ki zagotavlja razvoj številnih, živo obarvanih cvetov.

Vsak izdelek, ki ga najdete v tej podkategoriji, je bil pripravljen z upoštevanjem prevelikih prehranskih potreb različnih sort petunije. Prinesla bo želene rezultate in vašim rastlinam zagotovila energijo, potrebno za zanesljivo, dolgo in obilno cvetenje. Izkoristite naše konkurenčne cene, bodite pozorni na sezonsko ponudbo in kupujte izdelke za gospodinjstvo in vrt z brezplačno dostavo. Postanite srečna stranka trga vrtnih semen - to je res smiselno!