• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za petunije

Gnojiva za petuniju jamče živopisne zelene kaskade cvijeća. Samo namjenska gnojiva za balkonsko cvijeće omogućit će vam da u svojim loncima zadržite sjajan izgled gustih, prirodnih pramenova poput buketa. Najnovije, bujno cvjetajuće sorte petunije ističu se izvrsnom snagom i sposobnošću stvaranja novih cvjetnih pupova tijekom cijele sezone: od proljeća do prvih jesenskih mrazeva. Da biste biljkama omogućili da rastu i razvijaju se na taj način, morate ih redovito hraniti uravnoteženim sastavom makro i mikroelemenata, posebno onih koji su odgovorni za pravilno funkcioniranje korijena i obilno cvjetanje.

Naš izbor profesionalnih gnojiva za petuniju i prateća gnojiva obuhvaća takve vrtlarske hitove kao pouzdano gnojivo za biljke s cvjetnim biljem koje podržava cvjetanje pratećih petunija, petunija, fuksija i begonija, brzo asimilirajuće mineralno gnojivo za petuniju Fruktovit i brzo djelujuće Florovit prateće petunije. Gnojivo Petunije i Cascadije. Gore navedeni proizvodi dostupni su u tekućem obliku, jer je zahtjevno balkonsko cvijeće najbolje hraniti tijekom svakodnevnog zalijevanja. Ako više volite proizvode koji se sporo oslobađaju i koji se nanose nekoliko puta tijekom sezone, trebali biste voljeti dugotrajno gnojivo pelargonija i trajno gnojivo koje spada u najučinkovitiju dostupnu biljnu hranu. Ovo izvrsno granulirano gnojivo, namijenjeno emitiranju, sadrži veliku dozu magnezija koji osigurava razvoj brojnih cvjetova živopisnih boja.

Svaki proizvod koji ćete naći u ovoj potkategoriji pripremljen je s obzirom na prevelike prehrambene potrebe raznih sorti petunije. Donijet će željene rezultate i pružiti vašim biljkama energiju potrebnu za pouzdano, dugo i obilno cvjetanje. Iskoristite naše konkurentne cijene, pripazite na sezonske ponude i kupujte proizvode za kućanstvo i vrt s besplatnom dostavom. Postanite sretni kupac na tržištu vrtnog sjemena - ovo zaista ima smisla!