• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za petunije

Gnojiva za petuniju jamče živopisne zelene kaskade cvijeća. Samo namjenska gnojiva za balkonsko cvijeće omogućit će vam da u svojim loncima zadržite sjajan izgled gustih, prirodnih pramenova poput buketa. Najnovije, bujno cvjetajuće sorte petunije ističu se izvrsnom snagom i sposobnošću stvaranja novih cvjetnih pupova tijekom cijele sezone: od proljeća do prvih jesenskih mrazeva. Da biste biljkama omogućili da rastu i razvijaju se na taj način, morate ih redovito hraniti uravnoteženim sastavom makro i mikroelemenata, posebno onih koji su odgovorni za pravilno funkcioniranje korijena i obilno cvjetanje.

Naš izbor profesionalnih gnojiva za petuniju i prateća gnojiva obuhvaća takve vrtlarske hitove kao pouzdano gnojivo za biljke s cvjetnim biljem koje podržava cvjetanje pratećih petunija, petunija, fuksija i begonija, brzo asimilirajuće mineralno gnojivo za petuniju Fruktovit i brzo djelujuće Florovit prateće petunije. Gnojivo Petunije i Cascadije. Gore navedeni proizvodi dostupni su u tekućem obliku, jer je zahtjevno balkonsko cvijeće najbolje hraniti tijekom svakodnevnog zalijevanja. Ako više volite proizvode koji se sporo oslobađaju i koji se nanose nekoliko puta tijekom sezone, trebali biste voljeti dugotrajno gnojivo pelargonija i trajno gnojivo koje spada u najučinkovitiju dostupnu biljnu hranu. Ovo izvrsno granulirano gnojivo, namijenjeno emitiranju, sadrži veliku dozu magnezija koji osigurava razvoj brojnih cvjetova živopisnih boja.

Svaki proizvod koji ćete naći u ovoj potkategoriji pripremljen je s obzirom na prevelike prehrambene potrebe raznih sorti petunije. Donijet će željene rezultate i pružiti vašim biljkama energiju potrebnu za pouzdano, dugo i obilno cvjetanje. Iskoristite naše konkurentne cijene, pripazite na sezonske ponude i kupujte proizvode za kućanstvo i vrt s besplatnom dostavom. Postanite sretni kupac na tržištu vrtnog sjemena - ovo zaista ima smisla!