• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za petunije

Gnojiva za petunije jamče živahne, zelene cvjetne kaskade. Samo specijalizirana gnojiva za balkonsko cvijeće pomoći će vam očuvati lijep izgled gustih, prirodnih i sličnih buketima u vašim posudama. Najnovije i najživlje sorte petunija ističu se svojom snažnom vitalnošću i sposobnošću da tijekom cijele sezone, od proljeća do prvih jesenskih mrazeva, proizvode nove cvjetne pupoljke. Da biste omogućili vašim biljkama rast i procvat na ovaj način, ključno je redovito ih hraniti uravnoteženom smjesom makro i mikroelemenata, posebno onih koji su bitni za zdravo funkcioniranje korijena i bogat cvjetanje.

Naša paleta profesionalnih gnojiva za petunije i viseće petunije uključuje omiljene za vrtlarstvo, poput učinkovitog Gnojiva za cvjetajuće biljke Substral, koje poboljšava cvjetanje visećih petunija, petunija, fuksija i begonija, brzoapsorbirajuće Mineralno gnojivo Fruktovit i brzodjelujuće Gnojivo Florovit za viseće petunije, petunije i Cascadiju. Ovi proizvodi dostupni su u tekućem obliku, idealni za hranjenje zahtjevnih balkonskih cvjetova tijekom vaše redovite rutine zalijevanja. Ako radije koristite proizvode s sporim otpuštanjem koji zahtijevaju samo nekoliko primjena tijekom sezone, cijenit ćete Gnojivo Target za dugotrajne gerbere i viseće petunije, jedno od najučinkovitijih gnojiva za biljke dostupnih na tržištu. Ovo izvanredno granulirano gnojivo, namijenjeno za rasipanje, sadrži visoku dozu magnezija, osiguravajući razvoj brojnih svijetlih cvjetova.

Svaki proizvod u ovoj kategoriji formuliran je uzimajući u obzir visoke prehrambene potrebe različitih sorti petunija. Pružaju izvanredne rezultate i osiguravaju vašim biljkama potrebnu energiju za dosljedno, dugotrajno i obilno cvjetanje. Iskoristite naše konkurentne cijene, pratite sezonske ponude i kupujte proizvode za kuću i vrt s besplatnom dostavom. Postanite zadovoljni kupac Garden Seeds Market - to je pametan izbor!