Sisal hyssing

Sisal hyssing er vårt tilbud til krevende kunder. De er ekstremt holdbare, kan bære betydelige laster og utmerker seg med eksepsjonell motstand mot skjæring og mekanisk skade. Hvis du er på utkikk etter et naturlig, slitesterkt tau, vil du finne ditt ideelle produkt i denne seksjonen.

Sisalfiber er vunnet fra den tropiske planten og agave-varianten (Agave sisalana). Dens holdbarhet gjør det forhåndsbestemt for produksjon av matter, vesker, kattetrær og hyssing og tau av forskjellig tykkelse. Du vil kjøpe naturlig sisal hyssing for hjemme- og hagebruk i vår online hagebutikk. Hvis du leter etter et miljøvennlig materiale for å binde tomat- eller bønneskudd, bestill Greenmill 60 meter sisal hyssing til en veldig rimelig pris. Det vil tjene deg både under dekke og på åpne grenser, fordi sisalfiber er motstandsdyktig mot fuktighet og sollys. Trenger du et større nøste? Velg 200 meter sisal hyssing og ha alltid sterkt, holdbart binde materiale for hånden.

Vi oppfordrer deg til å regelmessig bla gjennom vårt sortiment. Vi tilbyr et bredt utvalg av naturlige og plasthyssing – ta en nærmere titt og se for deg selv. Rimelig prising og førsteklasses kvalitet er vårt varemerke. Vi legger også til gratis levering i miksen! Sjekk betingelsene for gratis levering og gjør et raskt, kostnadseffektivt og tilfredsstillende kjøp. Vi ses i butikken vår!