Sisal hyssing

Sisal garn er vårt forslag for de krevende kundene. De er ekstremt holdbare, kan ha betydelige belastninger og skiller seg ut med enestående motstand mot skjær og mekaniske skader. Hvis du er ute etter en naturlig, kraftig ledning, vil du finne det ideelle produktet i denne delen.

Sisalfiber vinnes fra den tropiske planten og agave-sorten ( Agave sisalana ). Holdbarheten forhåndsbestemmer den for fremstilling av matter, vesker, kattetrær og garn og tau av forskjellig tykkelse. Du vil kjøpe naturlig sisal garn til bruk i hjemmet og i hagen i vår online hagebutikk. Hvis du er ute etter miljøvennlig materiale for å binde tomat eller har blitt skudd, kan du bestille Greenmill 60-m sisal garn, tilgjengelig til en veldig rimelig pris. Det vil tjene deg både under deksler og ved friluft grenser, fordi sisalfiber er motstandsdyktig mot fuktighet og sollys. Trenger du en større hank? Velg 200 m Sisal garn og ha sterkt, holdbart bindemateriale alltid for hånden.

Vi oppfordrer deg til å jevnlig bla gjennom sortimentet vårt. Vi tilbyr et bredt utvalg av naturlige og plastiske garn - se nærmere på og se selv. Rimelige priser og premium kvalitet er våre varemerker. Vi legger også gratis levering til miksen! Sjekk betingelsene for gratis levering og gjør et raskt, kostnadseffektivt og tilfredsstillende kjøp. La oss møtes i butikken vår!