Сисачке врвице

Сисал врпце су наш приједлог за захтјевне купце. Изузетно су издржљиви, могу издржати значајна оптерећења и истакнути се изузетном отпорношћу на смицање и механичка оштећења. Ако тражите природни, тешки кабел, у овом ћете одјељку пронаћи свој идеалан производ.

Сисал влакно се добија од сорте тропске биљке и агаве ( Агаве сисалана ). Издржљивост га предодређује за производњу простирки, торби, мачјих стабала и врпци и конопца различите дебљине. Купити ћете природни сисачки канап за кућну и вртну употребу у нашој онлине вртној продавници. Ако тражите еколошки прихватљив материјал за везање рајчице или младице, наручите врвицу Греенмилл 60 м сисала, доступан по врло повољној цени. Служиће вам и под покривачима и на отвореним границама, јер је сисачко влакно отпорно на влагу и сунчеву светлост. Да ли вам треба већи ханк? Изаберите врвицу од 200 м Сисал и имајте при руци јак, издржљив везивни материјал.

Препоручујемо вам да редовно прегледавате наш асортиман. Нудимо широк избор природних и пластичних врпци - погледајте ближе и уверите се сами. Приступачне цене и врхунски квалитет су наш заштитни знак. Такође додајемо бесплатну доставу у микс! Погледајте услове бесплатне доставе и извршите брзу, исплативу и задовољавајућу куповину. Упознајмо се у нашој радњи!