• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sisal-langat

Sisal-langat ovat ehdotuksemme vaativille asiakkaille. Ne ovat erittäin kestäviä, niillä voi olla huomattavia kuormia ja ne erottuvat poikkeuksellisen hyvin leikkautumisesta ja mekaanisista vaurioista. Jos etsit luonnollista, kestävää johtoa, löydät ihanteellisen tuotteen tästä osiosta.

Sisaliskuitua voitetaan trooppisista kasveista ja agave-lajikkeesta ( Agave sisalana ). Sen kestävyys määrittelee sen mattojen, laukkujen, kissanpuiden, lankojen ja köysien valmistukseen. Voit ostaa luonnollista sisal-lankaa koti- ja puutarhakäyttöön puutarhakaupastamme. Jos etsit ympäristöystävällistä materiaalia tomaattien sitomiseksi tai versoja, tilaa Greenmill 60 m sisal -lanka, saatavana erittäin edulliseen hintaan. Se palvelee sinua sekä kansien alla että ulkoreunoilla, koska sisalkuitu kestää kosteutta ja auringonvaloa. Tarvitsetko suuremman hankin? Valitse 200 m Sisal-lanka ja ole vahva, kestävä sidontamateriaali aina käden ulottuvilla.

Kehotamme sinua selaamaan säännöllisesti valikoimaamme. Tarjoamme laajan valikoiman luonnollisia ja muovisia lankoja - katso tarkemmin ja katso itse. Edullinen hinnoittelu ja korkea laatu ovat tavaramerkkimme. Lisäämme myös ilmainen toimitus sekoitukseen! Tutustu ilmaisen toimituksen ehtoihin ja tee nopea, kustannustehokas ja tyydyttävä osto. Tapataan myymälässämme!