• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sisalnarut

Sisalnarut ovat tarjouksemme vaativille asiakkaille. Ne ovat erittäin kestäviä, voivat kantaa merkittäviä kuormia ja erottuvat poikkeuksellisella leikkaus- ja mekaanisen vaurion kestävyydellä. Jos etsit luonnollista, kestävää narua, löydät ihanteellisen tuotteesi tästä osiosta.

Sisalkuitu saadaan trooppisesta kasvista ja agaave-lajista (Agave sisalana). Sen kestävyys tekee siitä ihanteellisen materiaalin mattojen, kassien, kissapuiden sekä eri paksuisten narujen ja köysien valmistukseen. Voit ostaa luonnollista sisalnarua koti- ja puutarhakäyttöön meidän online-puutarhakaupastamme. Jos etsit ympäristöystävällistä materiaalia tomaattien tai papujen sitomiseen, tilaa Greenmillin 60 metriä sisalnarua erittäin edulliseen hintaan. Se palvelee sinua sekä suojan alla että avomaan rajoilla, koska sisalkuitu kestää kosteutta ja auringonvaloa. Tarvitsetko suuremman vyyhdin? Valitse 200 metriä sisalnarua ja pidä aina käsillä vahvaa, kestävää sidontamateriaalia.

Kannustamme sinua säännöllisesti selaamaan valikoimaamme. Tarjoamme laajan valikoiman luonnollisia ja muovisia naruja – tutustu lähemmin ja näe itse. Edullinen hinnoittelu ja ensiluokkainen laatu ovat tavaramerkkimme. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen! Tarkista ilmaisen toimituksen ehdot ja tee nopea, kustannustehokas ja tyydyttävä ostos. Nähdään kaupassamme!