• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Сизални канапи

Sisal канапи са нашето предложение за взискателните клиенти. Те са изключително издръжливи, могат да поемат значителни натоварвания и да се открояват с изключителна устойчивост на срязване и механични повреди. Ако търсите естествен, тежък кабел, в този раздел ще намерите идеалния си продукт.

Сизаловите влакна се печелят от сорта тропически растения и агави ( Agave sisalana ). Издръжливостта му го предопределя за производство на изтривалки, чанти, котешки дървета и канапи и въжета с различна дебелина. Ще закупите естествен сизалов канап за дома и градината в нашия онлайн магазин за градина. Ако търсите екологично чист материал за връзване на домати или са били издънки, поръчайте канапа Greenmill 60-метров сизал, който се предлага на много достъпна цена. Той ще ви служи както под покривала, така и на граници на открито, защото сизаловото влакно е устойчиво на влага и слънчева светлина. Имате ли нужда от по-голям ханк? Изберете канапа Sisal на 200 m и винаги имайте под ръка здрав, траен свързващ материал.

Съветваме ви редовно да разглеждате нашия асортимент. Предлагаме богат избор от естествени и пластмасови канапи - разгледайте по-отблизо и се уверете сами. Достъпните цени и първокласното качество са нашите търговски марки. Към сместа добавяме и безплатна доставка! Проверете условията за безплатна доставка и направете бърза, рентабилна и удовлетворителна покупка. Нека се срещнем в нашия магазин!