• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Sisalne vrvice

Sisal vrvice so naš predlog za zahtevne stranke. So izjemno trpežni, lahko nosijo velike obremenitve in izstopajo z izjemno odpornostjo na striženje in mehanske poškodbe. Če iščete naravni, težki kabel, boste v tem razdelku našli svoj idealen izdelek.

Sisalovo vlakno je pridobljeno iz sorte tropskih rastlin in agave ( Agave sisalana ). Njegova trajnost je predodrejena za izdelavo preproge, vrečk, mačjih dreves ter vrvic in vrvi različnih debelin. V naši spletni vrtni trgovini boste kupili naravno sisalovo vrvico za domačo in vrtno uporabo. Če iščete okolju prijazen material za vezavo paradižnika ali poganjke, naročite vrvico Greenmill 60 m, ki je na voljo po zelo ugodni ceni. Služila vam bo tako pod pokrovom kot na mejah na prostem, saj so sisala vlakna odporna na vlago in sončno svetlobo. Potrebujete večji hank? Izberite 200 m Sisal vrvico in imejte vedno pri roki močan in trpežen vezivni material.

Svetujemo vam, da redno brskate po našem asortimanu. Ponujamo vam široko izbiro naravnih in plastičnih vrvic - poglejte si in se prepričajte sami. Ugodne cene in vrhunska kakovost so naše blagovne znamke. V mešanico dodamo tudi brezplačno dostavo! Oglejte si pogoje brezplačne dostave in opravite hiter, stroškovno učinkovit in zadovoljiv nakup. Spoznajmo se v naši trgovini!