• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Sisal snöre

Sisal tvinnar är vårt förslag för de krävande kunderna. De är extremt hållbara, kan ha betydande belastningar och sticker ut med exceptionellt motståndskraft mot skjuvning och mekaniska skador. Om du letar efter en naturlig, kraftig sladd hittar du din perfekta produkt i det här avsnittet.

Sisalfiber vinns från den tropiska växten och agavesorten ( Agave sisalana ). Dess hållbarhet förutbestämmer det för tillverkning av mattor, påsar, kattträd och garn och linor med olika tjocklek. Du köper naturlig sisal garn för hem och trädgård i vår online trädgårdsbutik. Om du letar efter miljövänligt material för att binda tomat eller ha varit skott, beställ Greenmill 60 m sisal garn, tillgängligt till ett mycket överkomligt pris. Det kommer att tjäna dig både under skydd och vid utomhusgränser, eftersom sisalfiber är resistent mot fukt och solljus. Behöver du en större hank? Välj 200 m Sisal garn och ha starkt, hållbart bindematerial alltid till hands.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet bläddra igenom vårt sortiment. Vi erbjuder ett brett urval av naturliga och plastgarn - titta närmare och se själv. Prisvärda priser och premiumkvalitet är våra varumärken. Vi lägger också till gratis leverans till mixen! Kolla in villkoren för gratis leverans och gör ett snabbt, kostnadseffektivt och tillfredsställande köp. Låt oss träffas i vår butik!