Sisal twines

Sisal twines adalah cadangan kami untuk pelanggan yang menuntut. Mereka sangat tahan lama, boleh memegang beban yang besar dan menonjol dengan ketahanan yang luar biasa untuk ricih dan kerosakan mekanikal. Jika anda mencari kord semula jadi, anda akan mendapati produk ideal anda dalam bahagian ini.

Serat sisal dimenangi dari tumbuhan tropika dan pelbagai agave ( Agave sisalana ). Ketahanannya menentu untuk pembuatan tikar, beg, pokok kucing dan twin dan tali pelbagai ketebalan. Anda akan membeli twine sisal semulajadi untuk kegunaan rumah dan taman di kedai taman online kami. Sekiranya anda mencari bahan mesra alam untuk mengikat tomato atau pucuk, perintah Greenmill 60-m sisal twine, boleh didapati dengan harga yang sangat berpatutan. Ia akan melayani anda di bawah selongsong dan di sempadan terbuka, kerana serat sisal tahan kelembaban dan cahaya matahari. Adakah anda memerlukan hank yang lebih besar? Pilih 200 m Sisal twine dan mempunyai bahan yang kukuh, tahan lama mengikat sentiasa di tangan.

Kami menggalakkan anda untuk melayari laman web kami secara berkala. Kami menawarkan pelbagai jenis twin semulajadi dan plastik - melihat dengan lebih dekat dan melihat sendiri. Harga berpatutan dan kualiti premium adalah tanda dagangan kami. Kami juga menambah penghantaran percuma ke dalam campuran! Semak syarat penghantaran percuma dan buat pembelian cepat, kos efektif dan memuaskan. Mari berjumpa di kedai kami!