• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Szizál zsinegek

A szizál zsineg a mi igényes ügyfelek számára tett javaslatunk. Rendkívül tartósak, jelentős terheléseket viselhetnek, és kiemelkedően ellenállnak a nyírásnak és a mechanikai sérüléseknek. Ha természetes, nagy teljesítményű kábelt keres, akkor ebben a részben megtalálja az ideális terméket.

A szizálszálat a trópusi növényekből és az agavfajtából ( Agave sisalana ) nyerik. Tartóssága előre meghatározza különféle vastagságú szőnyegek, táskák, macskafák, zsinegek és kötelek gyártására. Természetes szizál zsinórt otthoni és kerti használatra vásárol az online kerti áruházban. Ha környezetbarát anyagokat keres paradicsomkötésekhez vagy hajtásokhoz, akkor rendelje meg a Greenmill 60 m-es szizál zsinegét, nagyon kedvező áron kapható. Mind fedél alatt, mind szabadtéri határokon szolgál majd, mivel a szizálszálak ellenállnak a páratartalomnak és a napfénynek. Szüksége van egy nagyobb hankra? Válasszon a 200 m-es Sisal zsinegből, és mindig kéznél legyen erős, tartós kötőanyaggal.

Javasoljuk, hogy rendszeresen böngészjen a választékunkban. Természetes és műanyag zsinórok széles választékát kínáljuk - nézzen közelebbről, és nézd meg magad. Megfizethető ár és kiváló minőség a védjegyeink. Mi is ingyenes szállítást adunk a keverékhez! Nézze meg az ingyenes szállítás feltételeit, és végezzen el egy gyors, költséghatékony és kielégítő vásárlást. Találkozzunk üzletünkben!