• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sisaltouwtjes

Sisaltouwtjes zijn onze aanbeveling voor de veeleisende klanten. Ze zijn uiterst duurzaam, kunnen aanzienlijke gewichten dragen en zijn uitzonderlijk bestand tegen afsnijden en mechanische schade. Als u op zoek bent naar een natuurlijk, robuust touwtje, vindt u in deze categorie zeker uw ideale product.

De sisalvezel wordt gewonnen uit de tropische plant en de agave-variëteit Agave sisalana. De duurzaamheid maakt het uitermate geschikt voor het vervaardigen van matten, tassen, krabpalen voor katten, en touwtjes en koorden van verschillende diktes. U kunt natuurlijke sisaltouwtjes voor thuis- en tuingebruik vinden in onze online tuinwinkel. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijk materiaal om tomatenplanten of bonenstengels te ondersteunen, bestel dan onze Greenmill sisaltouwtjes van 60 meter tegen een zeer betaalbare prijs. Ze zijn geschikt voor gebruik zowel onder dak als in de open lucht, omdat sisalvezel bestand is tegen vocht en zonlicht. Heeft u een grotere spoel nodig? Kies dan voor de 200 meter sisaltouwtjes en zorg dat u altijd sterk en duurzaam bindmateriaal bij de hand heeft.

We moedigen u aan om ons assortiment regelmatig te bekijken. We bieden een breed scala aan natuurlijke en kunststof touwtjes – neem een kijkje en overtuig uzelf. Betaalbare prijzen en premium kwaliteit zijn onze kenmerken. Daarnaast bieden we ook gratis levering! Controleer de voorwaarden voor gratis levering en doe een snelle, kostenbesparende en bevredigende aankoop. We zien u graag in onze winkel!