• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Polut, jalkakäytävät ja ajotiet

Polut, jalkakäytävät ja ajotiet vaativat säännöllisen puhdistuksen. Jos haluat heidän näyttävän moitteettomalta kaikkina aikoina, lue lisää tuotteista, joita tarjoamme tässä alaluokassa. Mitä voimme tehdä, kun lika kerääntyy mukulakivien ja jalkakäytävälevyjen väliin, ja rikkakasvit näyttävät valtaavan jokaisen raon? Luotettavat työkalut ja puhdistusaineet helpottavat kodin ympäristöstä huolehtimista.

Äskettäin asetettu mukulakivi tai vastavalutettu betoni näyttävät aina puhtaalta ja siistiltä. Ajan myötä levät, jäkälät, sammal, maksan virheet ja muut kovat vaurion poistamiseksi ilmestyvät. Onneksi meillä on saatavana Arox 500 ml levät ja jäkälät poistoaineet mukulakiville, jalkakäytäville ja seinille. Tämä tuote toimitetaan käyttövalmiina kätevässä pullossa ruiskulla. Arvioitko korkeaa tuottavuutta? Osta 250 tai 1000 ml pitkävaikutteinen Roundup Herbi Block -konsentraatti polkuja ja ajotiejä varten. Nämä erinomaiset puhdistusaineet poistavat kaikki tahrat. Tilaa jalkakäytävien ja ajoväylien päällysteharja tai QuikFit Fiskars -laastarimurskain, joka on nyt saatavana erikoishintaan, jotta pääset eroon rikkakasveista, sammalta ja likaa vaikeapääsyisistä paikoista.

Laadukkaita työkaluja ja heti vaikuttavia puhdistusaineita on saatavana myymälästämme kilpailukykyiseen hintaan. Olemme koonnut valikoiman parhaita tuotemerkkejä - siivousmarkkinoiden johtajia. Arox-, Sumin- ja Fiskars-tuotteiden avulla pidät polut, jalkakäytäväsi ja ajotiet ihanteellisesti puhtaina. Tämä on niin helppoa - shoppaile verkossa ja katso itse!