• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Polut, jalkakäytävät ja ajotiet

Polut, jalkakäytävät ja ajotiet vaativat säännöllistä puhdistusta säilyttääkseen virheettömän ulkonäkönsä. Tutustu tuotevalikoimaamme tässä kategoriassa, jotta voit pitää ulkotilasi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Oletko koskaan kamppaillut lian kertymisen kanssa kivien ja jalkakäytävälaattojen väliin tai sitkeiden rikkaruohojen kanssa, jotka tuntuvat valtaavan jokaisen kolon? Luotettavat työkalumme ja puhdistusaineemme tekevät kodin ympäristön ylläpidosta vaivatonta.

Kun vastikään asetellut kivet tai vasta valaneet betonipinnat alkavat näyttää merkkejä levästä, jäkälistä, sammaleesta, maksarohkosta ja muista vaikeasti poistettavista tahroista, ei ole syytä huoleen. Meiltä löydät täydellisen ratkaisun - Arox 500 ml levien ja jäkälien poistoaine, erityisesti kehitetty kiville, jalkakäytäville ja seinille. Tämä tuote toimitetaan käyttövalmiina kätevässä pullossa, jossa on suihkutuspullo. Haetko korkeaa tehokkuutta? Valitse 250 ml tai 1000 ml Roundup Herbi Block -pitkäkestoinen tiiviste poluille ja ajoteille. Nämä laadukkaat puhdistusaineet poistavat tehokkaasti kaikki tahrat. Laajenna puhdistussarjaasi hankkimalla jalkakäytävien ja ajoteiden Paving Brush tai QuikFit Fiskars -laastikaavin erikoishintaan, jotta voit torjua rikkaruohoja, sammalta ja likaa vaikeasti saavutettavista paikoista.

Kaupastamme löydät laadukkaat työkalut ja nopeasti vaikuttavat puhdistusaineet kilpailukykyiseen hintaan. Olemme valinneet parhaat brändit, jotka ovat alan puhdistusmarkkinoiden johtajia. Aroxin, Suminin ja Fiskarsin tuotteet auttavat sinua pitämään polut, jalkakäytävät ja ajotiet moitteettomassa kunnossa. Se on helppoa - tee ostoksia verkossa ja näe muutos itse!