• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Paden, trottoirs en opritten

Paden, trottoirs en opritten moeten regelmatig worden schoongemaakt. Als u wilt dat ze er altijd onberispelijk uitzien, lees dan meer over de producten die we in deze subcategorie aanbieden. Wat kunnen we doen als er zich vuil tussen de geplaveide tegels en de bestrating bevindt en onkruid elke spleet lijkt over te nemen? Onze betrouwbare hulpmiddelen en reinigingsmiddelen vergemakkelijken het zorgen voor de nabijheid van uw huis.

Het onlangs aangelegde geplaveide of vers gegoten beton ziet er altijd schoon en netjes uit. Na verloop van tijd verschijnen algen, korstmossen, mos, levermos en andere moeilijk te verwijderen aanslag. Gelukkig hebben we de Arox 500-ml algen- en korstverwijderingsmiddel voor keien, trottoirs en muren beschikbaar. Dit product wordt gebruiksklaar geleverd in een handige fles met een sproeier. Waardeer je een hoge productiviteit? Koop het langwerkende Roundup Herbi Block-concentraat van 250 ml of 1000 ml voor paden en opritten. Deze uitstekende reinigingsmiddelen verwijderen elke aanslag. Bestel de bestratingsborstel voor trottoirs en opritten of de QuikFit Fiskars voegschraper, nu verkrijgbaar voor een speciale prijs, om onkruid, mos en vuil te verwijderen van moeilijk bereikbare plekken.

Hoogwaardige gereedschappen en direct werkende reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar in onze winkel tegen concurrerende prijzen. We hebben een selectie verzameld voor de beste merken - leiders van de schoonmaakmarkt. De producten Arox, Sumin en Fiskars helpen u om uw paden, trottoirs en opritten schoon te houden. Dit is zo eenvoudig - winkel online en ontdek het zelf!