• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Paden, trottoirs en opritten

Paden, trottoirs en opritten vereisen regelmatige reiniging om hun onberispelijke uiterlijk te behouden. Ontdek het assortiment producten dat we in deze categorie aanbieden om uw buitenruimtes er op hun best uit te laten zien.

Heeft u ooit geworsteld met vuilophoping tussen kasseien en trottoirtegels, of met hardnekkig onkruid dat overal lijkt te groeien? Onze betrouwbare gereedschappen en reinigingsmiddelen maken het onderhoud van de omgeving rond uw huis moeiteloos.

Wanneer uw recent gelegde kasseien of vers gestorte betonnen oppervlakken tekenen van algen, korstmossen, mos, levermossen en andere moeilijk te verwijderen vlekken beginnen te vertonen, maakt u zich geen zorgen. We hebben de perfecte oplossing - Arox 500 ml algen- en korstmossenverwijderaar, speciaal ontwikkeld voor kasseien, trottoirs en muren. Dit product wordt geleverd in een handige kant-en-klare fles met een spuitpistool. Op zoek naar hoge efficiëntie? Overweeg de aanschaf van het 250 ml of 1000 ml Roundup Herbi Block langwerkende concentraat voor paden en opritten. Deze hoogwaardige reinigingsmiddelen verwijderen effectief alle vlekken. Verbeter uw schoonmaakgereedschapskist met onze Paving Brush voor trottoirs en opritten of de QuikFit Fiskars voegkrabber, beide verkrijgbaar tegen speciale prijzen, om onkruid, mos en vuil op moeilijk bereikbare plaatsen aan te pakken.

In onze winkel vindt u hoogwaardige gereedschappen en snelwerkende reinigingsmiddelen tegen concurrerende prijzen. We hebben een selectie gemaakt van de beste merken, marktleiders op het gebied van schoonmaak. Arox, Sumin en Fiskars producten zijn uw betrouwbare partners om uw paden, trottoirs en opritten vlekkeloos te houden. Het is eenvoudig - winkel online en zie het verschil zelf!