• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Staze, pločnici i prilazi

Staze, pločnici i prilazi zahtijevaju redovito čišćenje kako bi održali svoj besprijekoran izgled. Otkrijte raspon proizvoda koje nudimo u ovoj kategoriji kako biste održavali svoje vanjske prostore u najboljem mogućem stanju.

Jeste li se ikada borili s nakupljanjem prljavštine između kockica i pločica na pločnicima ili upornim korovima koji rastu na svakom otvoru? Naši pouzdani alati i sredstva za čišćenje olakšavaju održavanje okoline vašeg doma.

Kada se nedavno postavljene kockice ili svježe izliveni betonski površine počnu pokazivati znakove algi, lišajeva, mahovine, jetrene mahovine i drugih teško uklonjivih mrlja, nema potrebe za brigom. Imamo savršeno rješenje - Arox 500 ml sredstvo za uklanjanje algi i lišajeva, posebno formulirano za kockice, pločnike i zidove. Ovaj proizvod dolazi spreman za upotrebu u praktičnoj boci s prskalicom. Tražite visoku učinkovitost? Odaberite koncentrat Roundup Herbi Block od 250 ml ili 1000 ml za staze i prilaze. Ova odlična sredstva za čišćenje učinkovito će ukloniti sve mrlje. Nadogradite svoj set za čišćenje s našom četkom za popločenje staza i prilaza ili skidanjem fugi QuikFit Fiskars, sada dostupnim po posebnoj cijeni, kako biste se borili protiv korova, mahovine i prljavštine na teško dostupnim mjestima.

U našoj trgovini pronaći ćete visokokvalitetne alate i brzo djelujuće sredstva za čišćenje po konkurentnim cijenama. Odabrali smo izbor najboljih brendova - lidera na tržištu čišćenja. Proizvodi Arox, Sumin i Fiskars bit će vam pouzdani saveznici za održavanje vaših staza, pločnika i prilaza besprijekornima. To je jednostavno - kupujte online i sami svjedočite transformaciji!