• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Staze, pločnici i prilazi

Staze, pločnici i prilazi zahtijevaju redovito čišćenje. Ako želite da izgledaju besprijekorno u svakom trenutku, saznajte više o proizvodima koje nudimo u ovoj potkategoriji. Što mi možemo učiniti kada se čini da se prljavština skuplja između kaldrme i pločnika na pločniku i korov kao da preuzima svaki prorez? Naši pouzdani alati i sredstva za čišćenje olakšavaju brigu o blizini vašeg doma.

Nedavno postavljeni kaldrma ili svježe izliveni beton uvijek izgledaju čisto i uredno. S vremenom se pojavljuju alge, lišajevi, mahovina, jetrena pika i drugi tipovi koji uklanjaju mrlje. Srećom, na raspolaganju su nam Arox 500 ml alge i sredstvo za uklanjanje lišajeva za kaldrmu, pločnike i zidove. Ovaj se proizvod isporučuje spreman za upotrebu u praktičnoj boci s raspršivačem. Vrijedite li visoku produktivnost? Kupite 250 ml ili 1000 ml dugo djelujući Roundup Herbi Block koncentrat za staze i prometnice. Ova izvrsna sredstva za čišćenje ukloniti će svaki mrlje. Naručite četkicu za asfaltiranje kolnika i prilaznih stranica ili QuikFit Fiskars škare za fugiranje, sada dostupne po posebnoj cijeni, kako biste se riješili korova, mahovine i prljavštine s teško dostupnih mjesta.

Visokokvalitetni alati i sredstva za čišćenje trenutno djeluju u našoj trgovini po konkurentnim cijenama. Skupili smo izbor najboljih brendova - čelnika tržišta čišćenja. Proizvodi Arox, Sumin i Fiskars pomoći će vam da vaše staze, kolnike i prolaze budete idealno čisti. Ovo je tako jednostavno - kupite online i uvjerite se sami!