• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Poti, pločniki in dovozi

Poti, pločniki in dovozi zahtevajo redno čiščenje, da ohranijo svoj brezhiben videz. Odkrijte razpon izdelkov, ki jih ponujamo v tej kategoriji, da ohranite svoje zunanje prostore v najboljši možni kondiciji.

Ste se že kdaj borili z nabiranjem umazanije med tlakovci in ploščicami na pločnikih ali trmastimi pleveli, ki kalijo na vsakem vogalu? Naša zanesljiva orodja in čistilna sredstva olajšajo vzdrževanje okolice vašega doma.

Ko se nedavno položeni tlakovci ali sveže uliti betonski površini začneta kazati znake alg, lišajev, mahu, jetrnice in drugih težko odstranljivih madežev, se ne skrbite. Ponujamo popolno rešitev - Arox 500 ml sredstvo za odstranjevanje alg in lišajev, posebej zasnovano za tlakovce, pločnike in stene. Ta izdelek je dostavljen v priročni steklenici s pršilko. Iščete visoko učinkovitost? Izberite koncentrat Roundup Herbi Block v velikosti 250 ml ali 1000 ml za poti in dovoze. Ta odlična čistilna sredstva učinkovito odstranijo vse madeže. Nadgradite svoj komplet za čiščenje s čopičem za tlakovce in pločnike ali rezalnikom za fugiranje QuikFit Fiskars, ki sta na voljo po posebni ceni, da se znebite plevelov, mahu in umazanije na težko dostopnih mestih.

V naši trgovini boste našli visokokakovostna orodja in hitro delujoča čistilna sredstva po konkurenčnih cenah. Izbrali smo izbor najboljših blagovnih znamk - vodilcev na trgu čiščenja. Izdelki blagovkname Arox, Sumin in Fiskars vam bodo pomagali ohraniti vaše poti, pločnike in dovoze v brezhibnem stanju. To je enostavno - nakupujte na spletu in sami videli razliko!