• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Poti, pločniki in dovozi

Poti, pločniki in dovozne poti zahtevajo redno čiščenje. Če bi radi, da bodo ves čas videti brezhibno, se pozanimajte o izdelkih, ki jih ponujamo v tej podkategoriji. Kaj lahko storimo, ko se zdi, da se umazanija med kamnito ploščo in tlakovci ter plevel prevzame vsako režo? Naša zanesljiva orodja in čistila olajšajo skrb za bližino vašega doma.

Pred kratkim položen kamnita ploščica ali sveže vložen beton vedno izgleda čisto in lepo. S časom se pojavijo alge, lišaji, mah, jetrni piki in drugi, ki jih je težko odstraniti. Na srečo imamo na voljo 500-mililitrsko algo Arox in sredstvo za odstranjevanje lišajev za kamnino, tlakovce in stene. Ta izdelek je na voljo za uporabo v priročni steklenici s pršilnikom. Ali cenite visoko produktivnost? Kupite 250 ml ali 1000 ml dolgo delujočega koncentrata Roundup Herbi Block za poti in poti. Ta odlična čistilna sredstva bodo odpravila vsak madež. Naročite čopič za tlakovanje vozišč ali dovoze ali čistilnik za fugiranje QuikFit Fiskars, ki je zdaj na voljo po posebni ceni, da se znebite plevela, mahu in umazanije s težko dostopnih mest.

V naši trgovini so po konkurenčnih cenah na voljo visoko kakovostna orodja in hitro delujoča čistila. Zbrali smo izbor najboljših blagovnih znamk - voditeljev čistilnega trga. Izdelki Arox, Sumin in Fiskars vam bodo pomagali, da bodo vaše poti, pločniki in dovozi idealno čisti. To je tako enostavno - nakupujte prek spleta in se prepričajte sami!